SELEKTOR KRSTAJIĆ PRED MEČ SA BRAZILOM: Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali idemo na pobedu
Foto: Dado Đilas

spremni

SELEKTOR KRSTAJIĆ PRED MEČ SA BRAZILOM: Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali idemo na pobedu

Mundijal 2018 -

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da njegova ekipa poštuje Brazil kao fudbalsku velesilu, ali da se neće predati i da će dati maksimum da pobedi i prodje dalje.

"Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali gledamo sebe, da pokažemo karakter. Jedva čekamo da počne. Jednostavno, igramo protiv velikog Brazila. Nećemo se predati, daćemo maksimum i videćemo na kraju kakav će biti rezultat. Sigurno će biti zanimljivo. Nemamo strah", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Moskvi.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

Srbija će u sredu od 20.00 igrati protiv Brazila odlučujuću utakmicu na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Ne treba trošiti reči o Brazilu, to je fudbalska velesila. Imaju svoj način na koji se spremaju. Opušteni su pred svaku utakmicu, bez obzira na imperativ", kazao je Krstajić.

Dodao je da Brazil ima 23 podjednako kvalitetna igrača i da je "manje više isto" ko god da nastupi. Rekao je da je to kompaktna, kvalitetna ekipa i da svako može da reši utakmicu.

Selektor je naveo da je na velikim takmičenjima uvek bilo iznenadjenja i ispadanja velikih timova, tako da to očekuje i na šampionatu u Rusiji.

1 / 10 Foto: Starsport

Istakao je i podršku koju reprezentacija Srbije ima u Rusiji.

"Osećamo se kao da igramo u Srbiji. Rusija je naša bratska zemlja i osećamo to na svakom koraku. Ne sumnjam u podršku kao u prethodnim utakmicama. Treba da damo maksimum na terenu uz takvu podršku", rekao je Mladen Krstajić.

Novinari su ga pitali za kaznu koju je dobio od FIFA, na šta je Krstajić rekao:

"To je iza nas, okrenuli smo se Brazilu, najbitnije je da se spremimo za tu utakmicu, a ono što je iza neću više pominjati".

Kurir sport

Foto: Dao Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

A MOŽDA MESI, IPAK, NIJE LESI?! Senzacija- Suma je živ! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track