NIJE MOGAO DA HODA POSLE SLAVLJA ARGENTINE! Maradona hitno prebačen u bolnicu, a sada je stigao i lekarski izveštaj! EVO U KAKVOM SE STANJU NALAZI
Foto: Reuters

EUFORIJA

NIJE MOGAO DA HODA POSLE SLAVLJA ARGENTINE! Maradona hitno prebačen u bolnicu, a sada je stigao i lekarski izveštaj! EVO U KAKVOM SE STANJU NALAZI

Mundijal 2018 -

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona prebačen je u bolnicu u Sankt Peterburgu, jer mu je pozlilo posle utakmice na kojoj je reprezentacija Argentine obezbedila plasman u narednu fazu Svetskog prvenstva.

Britanski Indipendent navodi da se moglo videti kako Maradoni pomažu da ustane sa stolice na stadionu, nakon čega je on kolabirao u fotelji u samoj zgradi stadiona.

Vrlo lako može da odlučuje gol razlika. Zato je kombinacija 2&3+ vredna kvote 1,57. Pogledajte sve kvote za meč Južna Koreja i Nemačka.

U pomoć su odmah pohitali ruski bolničari, a Maradona je prebačen u lokalnu bolnicu, dodaje Indipendet pozivajući se na ESPN.

Neimenovani izvor iz argentinske delegacije rekao je za "Indipendent" da je Maradona, koji je osvojio Svetsko prvenstvo 1986, stabilno.

PRŠTE KRITIKE ENGLEZA

Njegovo ponašanje kritikovali su bivši engleski reprezentativci Rio Ferdinand i Gari Lineker, koji rade kao stručni komentatori.

- Bojim se da mu se već sad ljudi smeju. O, shvatamo da je euforičan, ali ovako da slavi golove... Dijego, zar stvarno? - rekao je Lineker.

- Njegova karijera je bila impresivna, ali ovo što sad radi... To uopšte nije lepo za gledanje- rekao je Rio Ferdinand.

Argentina je obezbedila nastavak učešća na Svetskom prvenstvu pobedom nad Nigerijom od 2:1.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ORLOVI MORAJU DA VERUJU U IZNENAĐENJA Dejan Rambo Petković otkrio koja je to prednost Srbije nad Brazilom! (KURUR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track