KRSTAJIĆU, OVO PONOVI ORLOVIMA! Reči srpskog trenera koji je Srbiji doneo svetsko zlato vrednije su od i od zlata! POSLUŠAJTE! (VIDEO)
Foto: EPA/MARTIN DIVISEK

bravo!

KRSTAJIĆU, OVO PONOVI ORLOVIMA! Reči srpskog trenera koji je Srbiji doneo svetsko zlato vrednije su od i od zlata! POSLUŠAJTE! (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Pre tri godine u finalu Mundijalita za igrače do 20 godina selektor Orlića Veljko Paunović je održao govor igračima pred meč koji bi mogao da bude dobar primer šta Krstajić treba da kaže Orlovima pred današnji okršaj sa Brazilom.

Srbi su tada kući poneli zlato, a ovo su reči koje su ih motivisale:

- Svi mi imamo ispit zrelosti. Uostalom, danas je na najlepši mogući način naša zrelost ispraćena. Danas imamo fudbalsku maturu. Igramo finale Svetskog prvenstva sa najboljim mogućim rivalom na svetu, sa Brazilom. Hoću da vam kažem da danas treba da uživamo. Nikakav pritisak ne treba da imamo, osim toga što želimo da pobedimo. To je onaj osnovni pritisak zbog koga smo rođeni i zbog koga igramo fudbal. Da uživamo i da pobedimo, je li tako.

- Danas niko ne treba posebno da se ističe za neku svoju reputaciju, jer ste se vi već istakli. Sve vas čeka vrhunska karijera. Danas treba da igramo za tim, da budemo jedinstveni, kao što smo bili do sada i još više. Kako god da se zove naš protivnik, mi smo, momci, zaslužili ovaj trofej.

- Mi smo, momci, rođeni da osvojimo ovaj trofej. Gledajte ga dobro, ovo treba da bude naše! Kako god bude bilo, samo da damo sve od sebe, kao što smo davali do sada. Danas mora pečat da bude. Danas je matura! Danas polažemo ispit! Danas uzimamo diplomu! Idemo kući sa zlatom! - rekao je Paunović igračima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ORLOVI MORAJU DA VERUJU U IZNENAĐENJA Dejan Rambo Petković otkrio koja je to prednost Srbije nad Brazilom! (KURUR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track