DA LI ĆE SE PONOVITI MONTEVIDEO: Dargan Bjelogrlić sa Orlovima
Foto: B. Jovanović

kakva podrška

DA LI ĆE SE PONOVITI MONTEVIDEO: Dargan Bjelogrlić sa Orlovima

Mundijal 2018 -

Srpske fudbalere večeras očekuje istorijski meč sa Brazilom, a na tribinama Spartak arene u Moskvi naći će se brojni navijači "Orlova" među kojima i Dragan Bjelogrlić, glumac i producent poznate serije "Montevideo - bog te video!".

Po mnogima ova serija, jedna od boljih u bližoj istoriji kinematografije, govori o našoj reprezentaciji koja je u Urugvaju 1930. godine osvojila visoko 3. mesto i tada pobedila čuveni Brazil sa 2:1.

Od tada do danas, u fudbalu se situacija i nije mnogo promenila tako da srpska javnost u matici i dijaspori želi večeras "Orlovima" isiti ili sličan rezultat.

Na snimku iz Kaljiningrada se desno od Bjelogrlića, mogu videti Nišlije - hirurg Bojan Jovanović i sportski novinar, Bratislav Tonić. Po njihovim licima i entuzijazmu, jasno je da naše momke večeras očekuje gromoglasna podrška publike s tribina stadiona.

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji, srpskoj reprezentaciji je večeras od 20 sati potrebna pobeda nad favorizovanim Brazilom kako bi prošli u drugu rundu ovog fudbalskog takmičenja.

Kurir sport/M.S

Foto: B. Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUDNICA U MOSKOVSKOM METROU: Srpski protiv brazilskih navijača! Ko je glasniji? (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track