Najnovije vesti

PRVENSTVO IZ UGLA MENADŽERA: Sjajne analize Svetskog prvenstva i umetnost za celu porodicu!
Foto: Promo

Fudbal i talenti

PRVENSTVO IZ UGLA MENADŽERA: Sjajne analize Svetskog prvenstva i umetnost za celu porodicu!

Mundijal 2018

Danas je poslednji dan grupne faze Svetskog prvenstva. Bivši fudbaler Anderlehta i Crvene zvezde Nenad Jestrović biće naš gost u 15.30 časova na Kurir TV. Sa njim ćemo razgovarati o mnogim temama. Analiziraćemo celokupan Mundijal, "orlove", kao i sve ono što nas očekuje u eliminacionoj fazi prvenstva. S obzirom na to da je Jestrović i fudbalski menadžer, pričaćemo i o budućim nadama, zanimljivim transferima, kao i o njegovom životu van fudbala!

Tokom dana, u okviru projekta “Doživi prvenstvo”, u Ušće SC svi prisutni moći će da iskažu svoju kerativnost bez obzira na to da li su početnici ili profesionalci. Beo Art House omogućiće dve radionice. Jedna će biti radionica crtanja namenjen deci, dok će druga biti radionica vajanja namenjena odraslima.

ISTRAŽUJPokreni se za istraživanje novih mogućnosti, jer to je jedini način da današnju prepreku pretvoriš u sutrašnju priliku.

Beo Art House radionice su koncipirane tako da svaki polaznik izvuče maksimum i da mu se posveti onoliko vremena koliko mu je neophodno da ovlada veštinama koje su tema radionice. Individualizovali smo grupni rad, što znači da svaki polaznik radi individualno, tempom kojim želi i koji mu odgovara.

Beo Art House je mesto za celu porodicu!

Dečja radionica crtanja traje od 12 do 14 časova, dok će radionica za vajanje trajati od 17 do 20 časova.

foto: Promo

Nakon sušenja i pečenja izrađenih predmeta, učesnici će biti obavešteni kada mogu da dođu u školu Beo Art Hous i preuzmu svojih ruku delo.

Probudi svoju kreativnost i zabavi se sa nama.

Podrži talenat.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja