ISPOVEST SRBINA ČIJE SU RODITELJE BRAZILCI TUKLI NA TRIBINAMA U MOSKVI! Njih 10 nas je brutalno napalo, Srbi snimali tuču umesto da pomognu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Užasne scene

ISPOVEST SRBINA ČIJE SU RODITELJE BRAZILCI TUKLI NA TRIBINAMA U MOSKVI! Njih 10 nas je brutalno napalo, Srbi snimali tuču umesto da pomognu! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Jedna srpska porodica neće po dobrom pamtiti Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali ne zbog rezultata koji su napravili naši fudbaleri, već zbog onoga što su doživeli na tribini tokom meča protiv Brazila.

Fotografije žestokog obračuna brazilskih i srpskih navijača na "Otkritije areni" obišle su čitav svet, a akteri nemilog događaja javili su se redakciji Kurir sporta i detaljno objasnili šta ze zapravo desilo na stadionu u Moskvi.

"Ne želim da moje roditelje i mene svet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično... U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspešno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila", rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Otac i on su u tuči zadobili povrede glave, dok je majka, na sreću, ostala nepovređena.

Navijač naše reprezentacije je istakao da je poražavajuća činjenica da srpski navijači koji su bili u blizini nisu ni pomislili da im pomognu, već su snimali kako ih Brazilci tuku.

foto: Dado Đilas

Podsetimo, reprezentacija Srbije je poražena od Brazila u trećem kolu grupe E rezultatom 2:0, pa je tako sa tri osvojena boda završila takmičenje u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda kupuje i - zarađuje! Evo kako i koliko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track