HRVATI ZBOG PORAZA ORLOVA ISPROZIVALI KARLEUŠU: Komšije oplele po pevačici zbog obećanja koje je dala!
Foto: Damir Dervišagić

tema dana

HRVATI ZBOG PORAZA ORLOVA ISPROZIVALI KARLEUŠU: Komšije oplele po pevačici zbog obećanja koje je dala!

Mundijal 2018 -

Hrvatski mediji raznoliko pišu o porazu Srbije od Brazila, i eliminaciji sa Mundijala.

"Orlovi su Brazil držali u panici, promašivali šansu za šansom i na kraju se predali" - piše Jutarnji.hr osvrćući se na poslednji meč Orlova na Mundijalu u Rusiji, dodajući da Srbija nije stigla do "čuda u Moskvi".

Pozitivne kritike dolaze pak sa portala Index.

Borba za prvo mesto dve reprezentacije koje su ostavile odličan utisak. Kec je 2,65, iks 3,10, dvojka 2,80, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Belgija.

"Ekipa Mladena Krstajića propustila je nekoliko dobrih prilika kod rezultata 1:0, ali je na kraju dobro prošla sa samo 2:0. Srbija je na ovom prvenstvu odigrala odličnu utakmicu protiv Kostarike i dobila 1:0, neverovatno ispustila bodove protiv Švajcarske i vađenje protiv Brazila nije dolazilo u obzir" - piše ovaj medij.

Ipak, 24sata.hr donosi najživopisniju vest: "Jelena ipak neće trčati gola, njeni Orlovi pali" - pišu oni, zbog izjave ove pevačice da će u slučaju pobede nad Brazilom "naga trčati do Rusije".

Večernji list donosi izveštaj u svega desetak rečenica, sa naslovom da je "Brazil Srbiju poslao kući i osvojio prvo mesto".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda kupuje i - zarađuje! Evo kako i koliko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track