REKAPITULACIJA PRVENSTVA UZ MODNE DETALJE: Analiza prvenstava uz ličnog stilistu
Foto: Kurir

Komentatori i stilisti

REKAPITULACIJA PRVENSTVA UZ MODNE DETALJE: Analiza prvenstava uz ličnog stilistu

Mundijal 2018 -

Šta smo do sada videli na Mundijalu u Rusiji?

Danas je prvi slobodan dan na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Emisija “Doživi prvenstvo” biće posvećena rekapitulaciji dosadašnjeg dela šampionata i očekivanjima od onoga što sledi u eliminacionim utakmicama. Pogledajte emisiju u 14 časova u kojoj je gost Radovan Maksimović jedan od najcenjenijih sportskih novinara u Srbiji i direktor PGM Networka.

Pored toga, Ušće SC razvilo je svoj koncept usluge “Personal Shopper”, koji kupcima omogućava da pametno investiraju i izgrade prepoznatljiv lični stil u bogatoj ponudi brendova.

PROBUDI HRABROST

Dozvoli sebi hrabrost da budeš ono što jesi, jer tako poklanjaš svetu nešto sasvim jedinstveno

Sada imate na koga da se oslonite prilikom šopinga - na profesionalce koji će umeti da procene šta vam najbolje stoji bez obzira na sve mane koje možda vidite na sebi.

foto: Kurir

Ako ste zainteresovani za svog ličnog stilistu, dovoljno je da se prijavite putem sajta usceshoppingcenter.rs i da odaberete jednu od tri ponuđene kategorije za šoping.

Od 15 časova, u okviru akcije “Doživi prvenstvo”, u Ušće SC možeš stvarati svoj jedinstven stil sa Filipom Maksimovićem, koji će tvoju ličnost predstaviti na najbolji mogući način. Nauči kako da do detalja razumeš svaku boju, materijal i oblik i kako da spajaš nespojivo.

Tvoj lični stilista je novi koncept usluge Ušće Personal Shopper.

DOŽIVI LEPOTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track