OVO JE APSOLUTNI HIT! Maradona nudi 10.000 dolara za snimak na kom umire! Ovo je najluđa ponuda fudbalske legende
Foto: Reuters

izazvao pažnju u rusiji!

OVO JE APSOLUTNI HIT! Maradona nudi 10.000 dolara za snimak na kom umire! Ovo je najluđa ponuda fudbalske legende

Mundijal 2018 -

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona nudi nagradu od oko 10.000 dolara za informacije o autoru audio snimka koji je kružio internetom a u kojem se navodi da je umro nakon što mu je u utorak pozlilo tokom utakmice Argentina-Nigerija na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

"Dao sam instrukcije o nagradi od 300.000 pezosa osobi koja bude dala tačne i pouzdane podatke o autoru snimka", rekao je Maradonin advokat Matijas Morla. Maradoni je pozililo za vreme utakmice u Sankt Peterburgu. Najpre euforičan, podržavajući argentinske igrače iz svoje lože, Maradona se osetio loše a lekarska pomoć mu je ukazana na samom stadionu.

Put uspeha popločan je M&M's čokoladicama! Morla je rekao da je Maradoni skočio krvni pritisak i da to nije prvi put. "Lekari su tada preporučili Maradoni (57) da se odmori i da ne gleda drugo poluvreme utakmice. Medjutim to tražiti od Dijega je isto kao da pitate dete da ne voli svoju majku", dodao je Morla. Na audio snimku koji je kružio na internetu posle tog incidenta, muški glas sa argentinskim akcentom javlja da je Maradona hospitalizovan i da je umro od srčanog udara. "Maradonine sestre su to čule, a nisu mogle da mene ili Dijega kontaktiraju. Jednoj je čak pozlilo, a tako nešto ne sme da se dogodi", dodao je advokat. Maradona se u sredu oglasio u javnosti, rekavši da je dobro. Što se tiče same utakmice, Argentina je pobedila Nigeriju sa 2:1 golom Roha u 86. minutu i plasirala se u osminu finala Mundijala u Rusiji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAVIJAČ ULETEO U MARADONINU LOŽU I VIKAO DA JE ŠAMPION: Reakcija slavnog Argentinca će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track