PUTIN GOLGETER: Predsednik Rusije uradio nešto što niko nije tokom Mundijala
Foto: AP

SJAJNO

PUTIN GOLGETER: Predsednik Rusije uradio nešto što niko nije tokom Mundijala

Mundijal 2018 -

Centralni deo Crvenog trga u Moskvi rezervisan je za park fudbala, mesto gde navijači iz celog sveta mogu da okušaju svoje veštine u duelu sa virtualnim golmanima.

Po "zlu" glasu pročuo se golman u odeljku "Bombardir" jer je prosto bilo nemoguće savladati ga. Sve dok se nije pojavio Vladimir Putin, predsednik Ruske federacije.

Putin je uspeo iz prve da savlada virtualnog golmana i pokupi aplauze okupljenih navijača.

- Nu vot, kak-to tak (Evo, ovako nekako treba) - rekao je Putin.

Iskoristio je priliku i da uteši legendu nemačkog fudbala i bivšeg trenera Partizana Lotara Mateusa, zbog ispadanja Nemačke sa Mundijala.

Putin je do parka fudbala stigao peške u društvu legendi fudbala Lotara Mateusa, Ronalda de Lime, Ikera Kasiljasa, Karlesa Pujol i Alekseja Smertina.

U parku fudbala posetioci mogu da igraju stoni fudbal, šutiraju penale, isprobavaju jačinu udaraca, uzimaju autograme od legendi fudbala, ali i da vide izbliza trofej koji će 15.jula biti uručen šampionu sveta. Njega će kapitenu pobedničkog tima uručiti upravo Vladimir Putin.

Kompanija Frikom iz sveg srca dugi niz godina podržava sport i zdrav način života. Frikom podjednako daje svoj doprinos jačanju zdravog načina navijanja za reprezentaciju Srbije. Kompanija Frikom je ponosna što i ove godine neguje partnerske odnose sa Fudbalskim savezom Srbije, čiji je zvaničan sladoled "GOOL"!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

INSTRUKTOR URLA NA PUTINA I NE PRESTAJE: Sve vreme GRMI na predsednika! VOZI KO RUS, DAJ GAS, DAJ GAS... (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track