KOLINA O PENALU NAD MITROVIĆEM: Čuveni sudija objasnio šta se desilo. EVO DA LI BI ON POKAZAO NA BELU TAČKU!
Foto: Printscreen

konferEncija fifa

KOLINA O PENALU NAD MITROVIĆEM: Čuveni sudija objasnio šta se desilo. EVO DA LI BI ON POKAZAO NA BELU TAČKU!

Mundijal 2018 -

FIFA je danas održala konferenciju na kojoj su sudije odgovarale na pitanja o spornim trenucima, VAR tehnologiji, a dotakli su se i spornog incidenta na meču sa Švajcarskom, kada je naš reprezentativac Mitrović oboren od strane dva igrača, a penal nije dosuđen.

Novinari su zaključili da se incident sa Mitrovićem istakao u prvoj fazi Mundijala, a evo kako je Kolina to prokomentarisao:

foto: Dado Đilas

- Bilo je incidenata u početku grupnog takmičenja, ali su odjednom skoro nestali, u sledećim mečevima ih nije bilo, ili su sankcionisani, primetili smo, intervenisali, priznaćete da se nešto promenilo nakon tih incidenata - kazao je Pjerluiđi Kolina, odgovarajući na pitanje o prekršaju nad Mitrovićem.

On je kazao da su danas tu da govore generalno o suđenju, a ne o specifičnim slučajevima, ali je ovim odgovorom u ime sudija FIFA priznao da su sudije napravile propuste na početku takmičenja. Kazao je da je i to normalno za nove tehnologije.

- Moramo da naučimo da hodamo, da bismo leteli - izjavio je, osvrćući se na VAR tehnologiju.

- Mi nismo bogovi da bismo bili savršeno bezgrešni - istakli su Kolina i Busaka, u ime sudija FIFA.

Pitanje je bilo i da li će neko od sudija zbog grešaka napustiti Mundijal, a pitanje se odnosilo i na Feliksa Briha, na kog se žalila Srbija.

- U ovoj fazi još nismo odlučili da li će neko napustiti takmičenje - rečeno je na konferenciji.

Pitanje na konferenciji odnosilo se i na komentar Mladena Krstajića, selektora Srbije, da "Briha treba poslati u Hag", a Kolina je odgovorio da je tu na potezu disciplinska komsija FIFA.

Kuriri sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO ZBOG ČEGA JE SRBIJA ONAKO LOŠE PROŠLA U RUSIJI! Napustio nas Goran Bunjevčević! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track