EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Marko Perić i Milan Đurđević: Hrvatska igra ozbiljan fudbal, dobro je da su Mesi i Ronaldo kući (KURIR TV)
Foto: Printscreen

MUNDIJAL 2018

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Marko Perić i Milan Đurđević: Hrvatska igra ozbiljan fudbal, dobro je da su Mesi i Ronaldo kući (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Gosti Kurir TV-a i emisije Doživi prvenstvo koja se emituje iz SC Ušće, bili su futsaler Marko Perić i muzičar Milan Đurđević frontmen Nevernih beba.

Njih dvojica su pričala o Mundijalu, učešću fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i drugim detaljima koji prate ovaj događaj.

"Analiza tek sledi, ali svakao je pozitivno što smo se plasirali i dobili grupu kvalitetnih mladih igrača. Bila je jaka grupa i veoma teško se plasirati u osminu finala", rekao jer Perić.

foto: Printscreen

Milan Đurđević je učešće Srbije prokomentarisao na sledeći način:

"Igrali smo loš fudbal i mislim da smo nažalost bili među najslabijim reprezentacijama. Mislim da se već protiv Kostarike videlo da smo daleko od vrha, a tu su svakako Francuska, Brazil... Ja nisam čovek koji odlučuje o tome treba li Krstajić da ostzane ili ne? Ja samo kažem da smo igrali loše i lično mislim da su izmene protiv Švajcarske bili pogrešne, jer nam je posle svega i remi bio dovoljan. Ne može selektor da vodi utakmicu navijački i da ima taktiku: "Hajde da se zaletimo i pobedimo." Ne on, mora da ima strategiju kako da se dođe do finala."

O nokaut fazi Marko Perić kaže:

"Nadam se da će svi igrati kao Argentina i Francuska. To je atomski fudbal, na gol više. Hrvatska igra ozbiljan fudbal, to je sistem i ovo što sada rade je proizvod onoga što stvaraju godinama. Osim Belgije ja ne vidim ekipu koja sa njima može da igra ravnopravno", kazao je Perić, dok je Milan Đurđević dodao:

"Ako gledamo ono što je do sada odigrano Hrvatska je u četiri najbolja tima na prvenstvu. Igraju veoma ozbiljan fudbal i imaju možda i najboljeg igrača sveta Luku Modrića. Francuska je odigrala sjajan meč, a usput mislim da je dobro što su Mesi i Ronaldo sa svojim ekipama poslati kući, pa će svetla pozornice biti usmerena na druge fudbalere."

foto: Printscreen

Marko i Milan su upitani i ko osvaja Mundijal?

"Belgija, Hrvatska, Francuska i Brazil. Voleo bih da Rusija stigne što dalje, ali bojim se da je isto kao kod nas. Mislim da je Belgija ubedljivo najbolja ekipa", kaže Đurđević

"Uvek navijam za Brazil, ali se slažem da je Belgija najveći favorit uz Hrvatsku i Francusku", smatra Perić.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track