TRAGEDIJA KOJA JE ZAUVEK OBELEŽILA ŽIVOT DANIJELA SUBAŠIĆA: Sudbina je htela da baš on ispuca KOBNU LOPTU! Od tada svaku pobedu posvećuje poginulom saigraču čiji lik nosi na majici ispod dresa
Foto: Reuters

TUGA

TRAGEDIJA KOJA JE ZAUVEK OBELEŽILA ŽIVOT DANIJELA SUBAŠIĆA: Sudbina je htela da baš on ispuca KOBNU LOPTU! Od tada svaku pobedu posvećuje poginulom saigraču čiji lik nosi na majici ispod dresa

Mundijal 2018 -

Junak hrvatske reprezentacije Danijel Subašić svaku pobedu posvećuje tragično nastradalom saigraču Hrvoju Ćustiću koji je preminuo pre deset godina.

Subašić je posle pobede ned Danskom i plasmanom u četvrtfinale spojio ruke i pogledao prema nebu, jer je ovu pobedu posvetio tragično nastradalom prijatelju Hrvoju Ćustiću, čiji lik nosi na majici na svakoj utakmici otkako je pre deset godina poginuo.

BRAZIL - MEKSIKO: Kvota da Brazilce je 1,55, a ako verujete da su Meksikanci sposobni za veliko iznenađenje kvota je čak 6,25, dok je na iks 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brazil - Meksiko.

"Moj Hrvoje će zauvek biti uz mene, i to ne samo na majici, nego i u srcu", rekao je nedavno Danijel Subašić.

foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

Pre deset godina fudbalski svet potresla je tragedija povodom smrti fudbalera Zadra Hrvoja Ćustića koji je preminuo od posledica frakture lobanje i izliva krvi u mozak kada je na prvenstvenoj utakmici između Zadra i Cibalije glavom udario u betonsku ogradu terena.

Sudbina je htela da baš Subašić ispuca loptu za kojom je Hrvoje krenuo i to je bio dan koji je Subašiću promienio život.

Danijel i Hrvoje su zajedno odrasli i zajedno su krenuli da treniraju fudbal.

"Njih dvojica su bila poput braće. Danijela sam zato uvek doživljavao kao sina. Veselim se svakom njegovom uspehu", govorio je Svetko Ćustić, otac pokojnog igrača Zadra Hrvoja Ćustića.

"Nikad ga neću zaboraviti. Majica je uvek uz mene", svaki put podseti hrvatski golman.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOLINDA UŠLA U SVLAČIONICU KOCKASTIH: Čestitala svim igračima posle pobede nad Danskom (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track