ENGLESKI KOMENTATORI OPLELI PO HRVATSKOJ: Ovo je tragedija, apsolutno smeće!
Foto: Reuters

NAVIJALI ZA DANSKU

ENGLESKI KOMENTATORI OPLELI PO HRVATSKOJ: Ovo je tragedija, apsolutno smeće!

Mundijal 2018 -

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva pobedom protiv Danske posle penala, a komentatori BBC-a su ošto prokomentarisali trijumf Vatrenih.

Utakmica osmine finala Svetskog prvenstva između Hrvatske i Danske sa posebnom pažnjom pratila se u Engleskoj jer bi Englezi ako izbore polufinale u njemu igrali protiv boljeg iz okršaja Hrvatske i Rusije.

Trenutno najrealnije finale, po mišljenju bukmejkera, jeste Brazil - Hrvatska s kvotom 8,50, a Francuska - Hrvatska nosi istu kvotu, dok je na Brazil - Engleska kvota 12. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale SP.

"Apsolutne smeće", rekao je o utakmici Teri Butčer nekadašnji engleski kapiten koji je prenosio utakmicu na radiju BBC-ja.

I dok je Bitčer bio razočaran igrom i Hrvatske i Danske, bivši Čelzijev fudbaler Pat Nevin kritikovao je samo Hrvatsku.

luka modrić
luka modrićfoto: Reuters

"Dominacija Danske! Bili su bolji u ovoj utakmici. Hrvatska je potpuno nepovezana, odigrala je očajno i retko koji hrvatski fudbaler je uspeo da dostigne svoje mogućnosti. Pogledajte Mandžukića, dobar je napadač, ali je nestao s terena, nigde ga nema", rekao je Nevin, a u trenucima kada je Luka Modrić promašio jedanaesterac bivši škotski fudbaler je to proslavio.

"Da, da... Bila bi prava tragedija da je Modrić pogodio jer Hrvatska nije zaslužila pobedu".

Novinar BBC-ja zaključio je da je Hrvatska bila loša, razočaravajuća, ali da je i takva prošla dalje, te kako je možda i favorit da iz svog dela žreba ode do finala.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOLINDA UŠLA U SVLAČIONICU KOCKASTIH: Čestitala svim igračima posle pobede nad Danskom (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track