Najnovije vesti

FUDBALSKE ANALIZE POLITIČARA: Gurmanski razgovori o fudbalu i hrani
Foto: Promo

Fudbal i domaća hrana

FUDBALSKE ANALIZE POLITIČARA: Gurmanski razgovori o fudbalu i hrani

Mundijal 2018

Sutra je poslednji dan eliminacione faze Svetskog prvenstva. U emisji „Doživi prvenstvo“, koja počinje u 19.30 na Kurir TV, gost će nam biti bivši direktor CIP-a, ministar u vladi, legendarni srpski političar Milutin Mrkonjić. S njim ćemo razgovarati o svemu. Analizaćemo celokupan Mundijal i igru „orlova“, otkriti ko mu je favorit nakon ispadanja Srbije i za koga navijaju njegove kolege iz stranke i vladajuće koalicije, ali i razgovarati o njegovom životu van politike.

 

foto: Promo

Uz to, Kurir vas i sutra vodi na nesvakidašnji istraživanje najlepših ukusa Srbije. Moći ćete da uživate u hrani koja je simbol Srbije i koja postaje sve traženija u svetu. Gurmanska Srbija ovome neće moći da odoli.


ISTRAŽUJ

Pokreni se za istraživanje novih mogućnosti, jer to je jedini način da današnju prepreku pretvoriš u sutrašnju priliku.

 

U prenosu uživo od 18.30 upoznajte Vanju Puškar, osnivača koncepta „New Balkan Cuisine“ i glavnog kuvara restorana „Iris“. Svoj kulinarski pristup temelji na primeni lokalnih životnih namirnica u kombinaciji sa savremenim tehnikama obrade i važan je promoter lokalnih proizvođača hrane. Uz njega, upoznajte i Jelenu Jeremić, osnivačicu bloga „Taste of Balkans“, koji je na jednom mestu okupio priče sa svih gastronomskih tura po Balkanu: Jelena je autorka i prvog balkanskog kuvara na japanskom.

 

Tokom dana, pripremili smo vam i zanimljivu degustaciju iz ponude KoVoli.com:

 

Od 16 do 20 časova možete degustirati „Stanišić namaze“, a biće organizovan i kviz sa zanimljivim nagradama namenjen mladima, pod nazivom: „Šta znaš o pečurkama“

 

 

Probaj i uživaj.

 

Doživi Srbiju! Doživi domaće!