JAPANCI NISU USPELI DA PRIREDE SEZNACIJU, ALI ZATO JESU NJIHOVI NAVIJAČI: Svet zadivljen onim što su fanovi uradili posle meča (FOTO)
Foto: EPA/KIMIMASA MAYAMA

SVAKA ČAST

JAPANCI NISU USPELI DA PRIREDE SEZNACIJU, ALI ZATO JESU NJIHOVI NAVIJAČI: Svet zadivljen onim što su fanovi uradili posle meča (FOTO)

Mundijal 2018 -

Belgijska fudbalska reprezentacija posle velikog preokreta pobedila je Japan sa 3:2 i plasirala se u četvrtfinale Mundijala u Rusiji, ali pored igre Japanci su se potrudili da ostanu upamćeni i po sjajnim navijačima.

Belgija je u neverovatnom finišu i golom Nasera Čadlija u 94. minutu nadoknadila dva gola zaostatka u sjajnom meču u Rostovu.

ŠVEDSKA - ŠVAJCARSKA: Pobeda Švedske nosi kvotu 3,00, a Švajcarske 2,75, što znači da nas čeka vrlo izjednačen meč, pa je možda iks s kvotom 2,95 pravi izbor. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Švedska - Švajcarska.

Japan je bio blizu velikog podviga, vodio sa velikih 2:0 preko Genki Haragučija u 48. i Injakija Inuija u 52.

Belgija se vratila u igru za samo pet minuta od 69. do 74. pogocima Jana Vertongena i Maruana Felainija.

foto: EPA/KIMIMASA MAYAMA

Japanci su propustili priliku da naprave seznaciju na Mundijalu, ali su se zato za to potrudili njihovi navijači.

Brojni navijači Japana su posle meča briznuli u plač jer su njihovi miljenici završili svoj put na ovom Svetskom prvenstvu.

foto: EPA/KIMIMASA MAYAMA

Međutim, ono što su oni uradili posle utakmice oduševilo je sve. Japanski navaijači su nakon teškog poraza delili poklone belgijskim navijačima i tako pokazali svoju veličinu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN VIKEND U RUSIJI! KOLINDA VOLI FUDBALERE U GAĆICAMA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track