DUŠKO TOŠIĆ MRKONJIĆU OTKRIO NAJVEĆU TAJNU MUNDIJALA: Evo zašto Karleušin muž nije faulirao Šaćirija!
Foto: Printsvreen

ekskluzivno za kurir

DUŠKO TOŠIĆ MRKONJIĆU OTKRIO NAJVEĆU TAJNU MUNDIJALA: Evo zašto Karleušin muž nije faulirao Šaćirija!

Mundijal 2018 -

Gost emisije doživi prvenstvo bio je bivši ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Milutin je neko ko redovno prati sport, a što se tiče ovog Mundijala, prema njegovim rečima redovno je ispratio sve utakmice dosadašnjeg dela šampionata.

''Nisam propustio nijednu utakmicu dosadašnjeg dela šampionata. Uspeo sam da pogledam sve utakmice, neke u snimku, ali redovno pratim sve. ''

Na pitanje za koga je navijao, za koga sada navija, kao i ko mu je iznenađenje, Milutin je odgovorio:

''Naravno da sam navijao za Srbiju, ali od kada su ispali navijam za Brazil. Najveća iznenađenja su mi naravno Nemci i Argentinci. Južnoamerikanci su dokaz da ne može jedan igrač da igra za celu ekpu jer je fudbal ipak timska igra. ''

Novinar Vladimir Đorđević se vratio na vreme dok je ''Mrka'' igrao aktivno košarku.

''Da da, malo ko zna da sa igrao košarku u Radničkom sa Crvenog krsta. Oni skoro slave 100 godina svog postojanja. Drago mi je da je predsednik Vučić podržao ovu tradiciju i mislim da treba da uruči ordenje svim zaslužnim ljudima u sportskom društvu. Jedna od njih je i naš najbolji košarkaški trener Duda Ivković, kome su mnogi zamerili za sliku sa predsednikom. Meni je to smešno, mislim da Duda to zaslužuje, i jedan je od najzaslužnijih za očuvanje tradicije ovog društva.''

A onda nam je Milutin otkrio jednu tajnu sa Mundijala, koju mu je preneo Duško Tošić.

''Pre neko veče sam sedeo sa Duškom i Jelenom Karleušom i nisam mogao da ne pitam Duška zašto nije faulirao Šaćirija na kraju utakmice. Duško mi je samo rekao, Mrko ja sam džentlmen.''

Na polovini emisije uključio se i gost, poznati pevač Dejan Lazović, poznatiji kao Zli. Pored toga što je dao svoju prognozu o Svetskom prvenstvu, on je otkrio kako je svog prijatelja Savu Miloševića učio da peva, ali i zabavlja brojne fudbalere. Što je još interesantnije, Mrka ga je naterao i da zapeva, budući da je i njemu Zli pevao u više navrata na privatnim proslavama.

Ono što je takođe zanimljivo jeste činjenica da je bivši ministar bio za vreme Mundijala u Rusiji, ali da nije gledao utakmice.

''Bio sam tamo, ali nisam stigao da gledam mečeve. Bio sam sa Mirom Marković, to mi je tada bilo zanimljivije. ''

Šta je sve još u našoj emisiji Milutin rekao pogledajte na videu.

Uz to, Kurir vas i danas vodi na nesvakidašnji istraživanje najlepših ukusa Srbije. Moći ćete da uživate u hrani koja je simbol Srbije i koja postaje sve traženija u svetu. Gurmanska Srbija ovome neće moći da odoli.

ISTRAŽUJ

Pokreni se za istraživanje novih mogućnosti, jer to je jedini način da današnju prepreku pretvoriš u sutrašnju priliku.

U prenosu uživo od 18.30 upoznajte Vanju Puškar, osnivača koncepta „New Balkan Cuisine“ i glavnog kuvara restorana „Iris“. Svoj kulinarski pristup temelji na primeni lokalnih životnih namirnica u kombinaciji sa savremenim tehnikama obrade i važan je promoter lokalnih proizvođača hrane. Uz njega, upoznajte i Jelenu Jeremić, osnivačicu bloga „Taste of Balkans“, koji je na jednom mestu okupio priče sa svih gastronomskih tura po Balkanu: Jelena je autorka i prvog balkanskog kuvara na japanskom.

foto: Promo

Tokom dana, pripremili smo vam i zanimljivu degustaciju iz ponude KoVoli.com:

Od 16 do 20 časova možete degustirati „Stanišić namaze“, a biće organizovan i kviz sa zanimljivim nagradama namenjen mladima, pod nazivom: „Šta znaš o pečurkama“.

Probaj i uživaj.

Doživi Srbiju! Doživi domaće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track