FUDBALSKI GENIJE I NAJVEĆI FOLIRANT MUNDIJALA! Nejmarova kotrljanja predmet su sprdnje u čitavom svetu...Evo kako je on reagovao na ismevanje... (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters

NAJVEĆI GLUMAC MEĐU FUDBALERIMA

FUDBALSKI GENIJE I NAJVEĆI FOLIRANT MUNDIJALA! Nejmarova kotrljanja predmet su sprdnje u čitavom svetu...Evo kako je on reagovao na ismevanje... (FOTO, VIDEO)

Mundijal 2018 -

Najveća brazilska zvezda Nejmar dominira na Mundijalu u svakom smislu...

Najpre je bio u centru pažnje zbog urnebesne frizure, nakon meča sa Švajcarskom pričalo se o batinama koje je dobio od Behramija i družine, da bi posle meča sa Srbijom tema broj jedan bila njegovo kotrljanje posle starta Adema Ljajića...

Nejmar se našao na udaru kritika zbog glumatanja na terenu. Brazilac je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog svog ponašanja na terenu. Duhoviti komentari, video klipovi, fotografije.... u kojima se ismeva njegovo ponašanje preplavile su internet...

Nakon meča sa Meksikom promenila se samo Nejmarova frizura, ponašanje na terenu je ostalo isto. Ponovo je imao spektakularan glumački performans.

Kada ga je fudbaler Meksika, dok je ležao na travi, nagazio kopačkom, napadač PSŽ-a je počeo da se previja od bolova, kao da mu je traktor prešao preko noge.

foto: Reuters

Nakon meča svi su pričali o njegovom foliranju. U drugom planu je bila sjajna igra Brazilca. Postigao je privi gol za Brazil i na neki način je namestio drugi gol Firmina, za pobedu Selesaa 2:0 i plasman u četvrtfinale.

Posle meča, Nejmar je bio besan zbog kritika na njegov račun.

"Mislim da su te kritike jedna prljava kampanja, pokušaji da budem diskreditovan, više od bilo čega i bilo koga. Ja se ne obazirem mnogo na kritike, čak ni na pohvale, jer mislim da to može da utiče na stav sportiste na terenu. Ali, posle poslednja dva meča, protiv Srbije i sada sa Meksikom, nisam hteo da razgovaram sa novinarima jer previše ljudi priča o meni, previše se uzbuđuju. Ne znam da li time pokušavaju da budu glavni u društvu, ali, evo, morao sam da progovorim o tome. Došao sam na Mundijal da bih pobeđivao sa saigračima. I to je sve", poručio je Brazilac.

Brazil će u četvrtfinalu igrati protiv Belgije, a Nejmar će nastaviti da u istoj meri oduševljava i živcira ljubitelje fudbala širom sveta...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanovih 11. Sa ovim timom crno beli počinju sezonu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track