DA LI TO MESI BIRA NOVOG SELEKTORA?! Spremite se za neviđenu BOMBU! Argentina slavnom treneru ponudila bogatstvo da sedne na klupu Gaučosa!
Foto: Reuters

sampaoli leti

DA LI TO MESI BIRA NOVOG SELEKTORA?! Spremite se za neviđenu BOMBU! Argentina slavnom treneru ponudila bogatstvo da sedne na klupu Gaučosa!

Mundijal 2018 -

Reprezentacija Argentine razočarala je na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Gaučosi su takmičenje završili već u osmini finala, pošto su poraženi od selekcije Francuske.

Katastrofalna igra velikih zvezda, očajna hemija i loše vođenje ekipe... Po tome će Argentinci pamtiti učešće svog tima na 21. Mundijalu.

Odmah nakon eliminacije, počela su nagađanja ko će naslediti selektora Sampaolija. Maradona se sam ponudio da besplatno vodi gaučose, a ljudi iz FS Argentine su spremni da izdvoje ozbiljan novac kako bi doveli jednog od najboljih trenera sveta - Pepa Gvardiolu.

Spekuliše se da je Argentina spremna da ponudi Špancu 12 miliona evra godišnju platu kako bi vodio reprezetnaciju do Mundijala u Kataru... Problem predstavlja njegov angažman u Mančester sitiju...

Argentinska javnost se uzda u Mesijeve pregovaračke sposobnosti. Veruju da on može da ubedi španskog stručnjaka da preuzme Gaučose. Zajedno su sarađivali u Barseloni i ostali su u sjajnim odnosima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Šest razloga zbog kojih Zvezda ove godine može više nego prethodne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track