Najnovije vesti

ČUVENI TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo zašto smo mi pukli na SP u Rusiji, a Hrvati gaze sve pred sobom!
Foto: EPA/Reuters/printscreen

ovo će mnoge iznenaditi

ČUVENI TUMAČ KREMANSKOG PROROČANSTVA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo zašto smo mi pukli na SP u Rusiji, a Hrvati gaze sve pred sobom!

Mundijal 2018

Treba sarađivati sa Kremnima da biste imali uspeha. Pozivali smo dosta reprezentacija da održe pripreme u Kremnima kao grčki sportisti koji su se za svoje olimpijade spremali u Kremnima, počinje priču Dragan Pjević tumač Kremanskog proročanstva.

 

"Naša Olivera Jevtić kad god se spremala u Kremnima ona je pobeđivala", rekao je on.

 

On je istakao da pred ovo Svetsko prvenstvo u fudbalu nije hteo ništa javno da priča da ne bi ispalo "da baksuzira"...

 

"Sve institucije u državi pa i Fudbalski savez Srbije treba da sarađuje sa Kremnom. Gospodin Radomir Antić je dobio pismu pred Južnu Afriku 2010. godine, a posle su pisma dobijali Karadžić i Mihajlović pred Brazil i ona dva Evropska prvenstva a sada i Kokeza", otkriva Pjević.

 

Napominje da je Radomir Antić bio u Kremnima.

 

"Antičć je bio pre nego što je postao trener Barselone i Reala i pre nego što će postati selektor Srbije. Antić je bio i imao je uspeha ali nije slušao... Nije samo to doći u Kremne... Treba i sarađivati", rekao je Pjević a onda otkrio zašto su Hrvati imali uspeha na Svetskom prvenstvu ove godine:

 

"Ovaj čovek je doneo uspeh Hrvatskoj", rekao je Pjević i izvadio sliku, a onda nastavio: 

 

"To je Slavko Matanović, bioterapeut. Došao je u Kremna da organizuje Dane proroka. Zbog toga je Hrvatska imala uspeha."

 

Kurir.rs/Happy/Foto: EPA, Foto: Reuters, Foto: Printscreen

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: KK Crvena zvezda počela pregovore. Da li je ovo prvo pojačanje za narednu sezonu?