ZAGREVANJE ZA BELGIJU! Brazilski navijači okupirali Rusiju! (KURIR TV)
Foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

kurir u rusiji

ZAGREVANJE ZA BELGIJU! Brazilski navijači okupirali Rusiju! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Fudbaleri Brazila imaće sjajnu podršku svojih navijača na meču protiv selekcije Belgije u derbiju četvrtfinala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Brazil večeras od 20 časova igra protv Belgije meč četvrtfinala Mundijala u Rusiji. Utakmica se igra u Kazanju.

Selesao na ovom šampionatu imaju sjajnu podršku svojih navijača. Brazilci su okupirali čitavu Rusiju. Iako se meč igra na Kazanj areni, centar Moskve je danas obojen u žuto-zeleno... Navijači u dresovima Brazila prave šou u glavnom gradu Rusije.

Devet besplatnih vozova iz Moskve, Sankt Peterburga i Rostova na Donu sa navijačima Rusije krenulo je put Sočija gde će domaćin u subotu protiv Hrvatske odigrati četvrtfinalnu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

Razdaljina između Moskve i Sočija prugom je 1.360 kilometara.

Besplatan prevoz je jedina olakšica za putnike. Za nas deluje nestvarno informacija da se vozom od Moskve do Sočija putuje 33 sata! Ili, kako Rusi to računaju "samo jedan dan i devet sati".

A, treba se posle utakmice i vratiti.

Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, dugi niz godina ulaže u sport i podstiče zdrav način života. Kompanija Frikom je odlučila da i ove godine podrži Fudbalski savez Srbije i da svoj doprinos u jačanju zdravog navijanja. Kompanija Frikom je osmislila i napravila "GOOL" koji je zvanični sladoled Fudbalskog saveza Srbije

Kurir sport, Dejan Ignjatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track