EUFORIJA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Gosti plakali od sreće, trčali krugove po studiju, Prosinečki nije mogao da gleda zadnji penal! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

EUFORIJA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI: Gosti plakali od sreće, trčali krugove po studiju, Prosinečki nije mogao da gleda zadnji penal! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Prava drama odvijala see i u studiju hrvatske nacionalne televizije odakle se uživo pratio meč četvrtfinala SP između Hrvatske i Rusije. Posle plasmana u polufinale Mundijala nastao je pravi haos!

Joško Jeličić je plakao i trčao krugove u studiju, dok Prosinečki nije imao snage da gleda poslednji penal koji je izveo Ivan Rakitić.

"Momci, vi nemate m**a, vi imate nojeva jaja! Želim da zahvalim Gospodinu što vam je dao snage. Dali ste sve od sebe, došli ste do krajnjih granica. Suze selektora Dalića govore više od hiljadu reči. Evo, sada ću i ja", zaplakao je Joško Jeličić pred kamerama posle pobede Hrvatske nad Rusijom.

Ekipa u studiju HRT-a pala je u trans posle penala koji je pogodio Ivan Rakitić.

"To, to, tooooooo!" vikao je Jeličić i grlio se s Robertom Prosinečkim, Antonom Samovojskom i voditeljom Markom Šapitom.

Jeličić je posle Raketinog pogotka trčao krugove po studiju i ljubio ekran. On i Robi nisu imali snage da gledaju poslednji penal, okrenuli su se leđima pred videozidom i čekali kraj.

"Ovo sam govorio godinama! Sada je jasno da ova generacija nije imala problem s kvalitetom, već nisu bili dobro vođeni te su oko njih bile loše stvari. Nisu imali homogenost, a sa novim selektorom i podrškom navijača to imaju."

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLOZIJA ODUŠEVLJENJA! Hrvatski navijači u transu! Na trgu u Moskvi sve je prštalo! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track