I ĐOKOVIĆA TRESE MUNDIJALSKA GROZNICA: Vimbldon, a svi pričaju o fudbalu!
Foto: ReuterS

LONDON

I ĐOKOVIĆA TRESE MUNDIJALSKA GROZNICA: Vimbldon, a svi pričaju o fudbalu!

Mundijal 2018 -

Engleska se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva i naravno da to nikako nije moglo da nam promakne, Svi pričaju o tome, javio se Nole iz predgrađa Londona.

Vimbldon je ušao u drugu nedelju, a u Londonu se i dalje priča samo o Svetskom prvenstvu u fudbalu. Možda i logično jer je Engleska u polufinalu, a mundijalsku groznicu svakodnevno oseća i Novak Đoković koji danas igra meč osmine finala najstarijeg teniskog gren slema.

"Atmosfera se oseti na svakom koraku. Svi pevaju "vraća se kući, vraća se kući". Svaka čast Engleskoj", prenosi Novak utsike iz predgrađa Londona i dodaje:

"Svetsko prvenstvo je ogroman događaj, naravno da svi prate fudbal, to je bez dileme najpopularniji sport na svetu. Engleska se plasirala u polufinale i naravno da to nikako nije moglo da nam promakne. Utakmica je bila na svim mogućim televizijskim ekranima u zoni zagrevanja", priča Đoković.

Vimbldon - osmina finala Ponedeljak Federer - Manarino Anderson - Monfis Raonić - Mekdonald Izner - Cicipas Đoković - Hačanov Nišikori - Gulbis Del Potro - Simon Nadal - Veseli

On je istakao da je atmosfera svuda okolo bila jako napeta tokom meča između Švedske i Engleske (0:2).

"Bilo mi je drago što su svi bili veseli i nasmejani. Svi volonteri, svi ljudi zaposleni oko turnira, svi su bili izuzetno napeti nekoh 15-ak minuta, a nakon toga se osetilo jedno veliko olakšanje", otkriva Novak.

Đoković je ranije otkrio da navija za Hrvatsku i da se nada da će vatreni osvojiti Mundijal.

"Ja navijam za Hrvatsku i nadam se da će oni osvojiti. Ko je pravi favorit - ne znam. Mundijal je nepredvidivo takmičenje, ispale su Nemačka i Argentina, reprezentacije koje su na prošlom prvenstvu igrale u finalu".

Anja Vukašinović

Ko je Noletov rival?

Novak Đoković vs Karen Hačanov 21 atp 40 188 visina 198 77 težina 87 801/172 pobede/porazi 63/59 68 titula u karjieri 2 111.165.585 $ zarada 2.838.729$

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track