MILOJKO PANTIĆ ZGROŽEN: Đokovića su nazvali LUDAKOM jer navija za Hrvatsku... To mi ne ide u glavu...
Foto: Printskrin

u šoku

MILOJKO PANTIĆ ZGROŽEN: Đokovića su nazvali LUDAKOM jer navija za Hrvatsku... To mi ne ide u glavu...

Mundijal 2018 -

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović izvređao je najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića jer na Svetskom prvenstvu u Rusiji navija za Hrvatsku.

"Navijati za zemlju koja je proterala srpsko stanovništvo, koja veliča ustaštvo, čiji igrači uz ustaške pesme proslavljaju svoje pobede, za zemlju u kojoj naš narod ne može da piše ćirilicom. Navijati za jednu takvu reprezentaciju graniči se s ludilom. Ti ljudi su zreli za ludnicu, potpune psihopate, prema takvima nikada neću da imam poštovanja i tu uključujem i Novaka Đokovića", izjavio je Đukanović.

Poznatog sportskog komentatora Milojka Pantića zgrozila je izjava Đukanovića.

"Srpsku sportsku ikonu su nazvali ludakom zbog toga sto je izjavio da bi voleo da Hrvatska bude prvak sveta i da navija na Svetskom prvenstvu za njih. Poslanik SNS izjavio je da samo idioti mogu navijati za Hrvatsku... On je tom izjavom rekao sve o sebi, a ne o Novaku Đokoviću ili Pantiću. Da se sportska ikona Novak Đoković proglašava idiotom, to mi ne ide u glavu", istakao je Pantić gostujući u emisiji "Pressing TV N1 Zagreb".

Podsetimo, Novak je u nekoliko navrata jasno stavio do znanja da od momenta kad je Srbija eliminisana sa Mundijala navija za selekciju Hrvatske.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sa ovim timom kreće u napad na Ligu šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track