HRVAT PODIGAO BURU KOD KOMŠIJA: Voleo bih da u finale prođe Engleska i osvoji SP! Samo se plašim da se posle toga pojavim pred majkom!
Foto: AP

ON JE ODLUČIO

HRVAT PODIGAO BURU KOD KOMŠIJA: Voleo bih da u finale prođe Engleska i osvoji SP! Samo se plašim da se posle toga pojavim pred majkom!

Mundijal 2018 -

Prava bura nastala je u hrvatskim medijima pošto se slavni BBC novinar, koji je hrvatskog porekla, izjavio da će navijati za Englesku.

Adrian Čils je rođen u Engleskoj i od kako zna za sebe za Gordi albion, ali se 1996. godine zaljubio u selekciju Hrvatske, zemlju u kojoj je rođena njegova majka.

"Imam tri velike fudbalske ljubavi, a to su Vest Bromvič Albion, Engleska i Hrvatska, a prethodnog vikenda su sve tri ostvarile velike pobede", rekao je televizijski i radijski novinar BBC-a.

Čils je rođen u Engleskoj, te će za nju navijati i u meču sa Hrvatskom.

"Proveo sam veliki deo svog života navijajući za Englesku, ali ne i Hrvatsku. Pogotovo jer Hrvatska nije imala reprezentaciju do ranih 90-ih. Sada, na ovom SP deluje pomalo tužno kada se setim da su u polufinalu Engleska i Hrvatska. Neko mora da ispadne. Za mene će ta utakmica biti 'mi' protiv 'nas'. Ali u svakom slučaju ja pobeđujem i biću srećan", kaže Čils i na kraju otkriva za koga je odlučio da navija.

"Mislim da će Engleska, moja prva ljubav, pobediti. Nadam se da će naši momci pobediti moje momke. Molim se da Engleska uđe u finale i da u Moskvi podignemo trofej. Pitanje je samo kako ću se pojaviti pred svojom majkom nakon toga", dodao je Čils.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sa ovim timom kreće u napad na Ligu šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track