POTRESNA PRIČA LUKAKUA! Živeo sam s pacovima, a onda sam rekao: Ne igrajte se sa gladnim dečakom

"milioner iz blata"

POTRESNA PRIČA LUKAKUA! Živeo sam s pacovima, a onda sam rekao: Ne igrajte se sa gladnim dečakom

Mundijal 2018 -

Uspeh nije slučajn, poručio je Romelu Lukaku pred polufinale Svetskog prvenstva govoreći o životu uopšte, ne samo o fudbalu

I upravo je priča najboljeg fudbalera Belgije naterala planetu na duboko razmišljanje o svemu.

"Svaku utakmicu koju sam ikad igrao, igrao sam kao da je finale... Svaki put kad sam šutirao na gol, hteo sam da rasturim loptu. Punom snagom! Želeo sam da budem najbolji fudbaler u belgijskoj istoriji. Igrao sam sa toliko besa, iz mnogo razloga. Zbog pacova koji su trčali po našem stanu, zato što nisam mogao da gledam Ligu šampiona, zbog toga kako su me roditelji druge dece gledali...", pričao je nedavno as Mančester junajteda, a preneo "Nedeljnik".

Priča o Lukaku, siromašnom dečaku, odbačenom u društvu, klincu koji je morao da se bori nebrojano puta više od ostalih da bi ostvario snove, potresla je svet. A upravo to dete koje je živelo s pacovima sinoć je igralo polufinale Svetskog prvenstva u fudbalu.

LIČNA KARTA Ime: Romelu Lukaku Rođen: 13. maja 1993. u Antverpenu Pozicija: Napadač Karijera: Anderleht, Čelsi, VBA, Everton, Mančester junajted Reprezentacija: Belgija (sve kategorije)

"Ne igrajte se s dečakom koji je gladan", poentirao je Lukaku svoju priču koja bi mogla da se oslovi sa "Milioner iz blata".

"Nisam mogao više da gledam majku da meša vodu s ostacima mleka. Nisam hteo takav život, zato sam krenuo u misiju", poručio je jedan od najboljih fudbalera današnjice. "Šteta što deda ne može da vidi da nema više pacova, da ne spavamo na podu. Nismo više gladni", poentirao je 25-godišnji Romelu Lukaku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sa ovim timom kreće u napad na Ligu šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track