EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Žarko Lazetić: Verujem da Englezi mogu do titule (KURIR TV)
Foto: Kurir

doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Žarko Lazetić: Verujem da Englezi mogu do titule (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Pomoćni trener Partizana Žarko Lazetićpričao je gostujući u emisiji Doživi prvenstvo Kurir TV da veruje da će finale Svetskog prvenstva u Rusiji igrati Belgija i Engleska.

Ipak, pre nego što se osvrnuo na polufinalne mečeve Lazetić je rekao ko ga je najviše razočarao, a ko iznenadio.

"Najveće neprijatno iznenađenje je sigurno Španija. A najprijatnije Englezi. Oni uvek imaju velika očekivanja, ali od 1966. godine ništa ne uspevaju da naprave. Sviđa mi se kako igraju. Vidi se veliki uticaj Pepa Gvardiole. Tipujem, da će u finale i da mogu da osvoje Mundijal.

Hrvatska?

"Hrvatska je zaslužila sve ovo. Selektor Dalić je doneo nešto novo. Oni u svakom trenutku znaju šta hoće i žele na terenu. Jesu dobili dva puta na penale, ali su zaslužili da i pre toga savladaju i Dance i Ruse.

Francuska - Belgija?

"Belgijanci su žrtvovali dva takmičenja, zarad ovog i to se isplaćuje. Promenili su sistem i sada se dobro prilagođavaju protivniku i igri na terenu. Protiv Brazila su promenili sistem i ostavljali dva igrača visoko da koriste prostor koji je ostajao iza Marsela. Francuska možda ima veći izbor boljih igrača, ali tipujem na Belgijance. Dakle, ako mene pitate, finale će igrati Belgija i Engleska", rekao je Lazetić.

On je potom pričao o evropskim obavezama, koje Partizan ima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde ga čeka dvomeč sa pljevaljskim Rudarom.

U drugom delu emisije pričano je o Vinskom maratonu koji će biti održan na Paliću. Tada će biti dve trke. Polumaraton od 21 kilometar i Trka uživanja od 10 kilometara.

Sve to će biti održano 22. septembra.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track