VLADA ČAPLJIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Hrvati su napravili ovakav uspeh jer su jedini u regionu koji imaju poštovanje i privrženost prema dresu i naciji (KURIR TV)
Foto: Printscreen

DOŽIVI PRVENSTVO

VLADA ČAPLJIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Hrvati su napravili ovakav uspeh jer su jedini u regionu koji imaju poštovanje i privrženost prema dresu i naciji (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Gost emisije bio je nekadašnji fudbaler Partizana i poznati fudbalski trener Vlada Čapljić.

Čapljić je najpre dao svoje viđenje dosadašnjeg dela Mudijal:

''Hrvati su do sad pokazali možda i najviše uz Francuze. Očekivao sam rancuze u samom finalu.''

Što se tiče večerašnjeg meča Vlada je rekao:

''Po imenima Hrvati su veliki favoriti. Imaju najbolji vezni red na šampionatu, napadače koji igraju u najboljim klubovima, ali to ništa ne mora da znači. Englezi će da igraju svoj prepoznatljiv stil igre. Igraće čvrsto i jako od početka do kraja. Na ovaj Mundijal su došli bez puno ambicija, i zbog toga su u prednosti u odnosu na ostale. Ukoliko prođu u finale ne bih se iznenadio da osvoje trofej.''

''Vatreni su do polufinala došli preko penala, i ne bih se iznendao da večeras bude isti slučaj. To ne smanjuje značaj njihovog uspeha. ''

Na pitanje novinara kakav meč očekuje i šta misli ko prolazi dalje, on je rekao:

''Ukoliko Hrvati nametnu svoj stil igre od samog starta Englezi će biti u velikom problemu. Ako Englezi krenu silovito od početka, mislim da će lako proći u finale, Hrvati neće znati da se snađu u tom momentu. Što se tiče toga koga bih ja voleo da vidim u finalu, meni to nije bitno. Bitno mi je samo da utakmica buide dobra i zanimljiva,'' zaključio je Čapljić.

Veruje se da će pola Srbije navijate za Engleze, a druga polovina za Hrvate.

U goste nam dolazi legenda Partizana, a sada fudbalski trener Vlado Čapljić.

Analiziraćemo sve dosadašnje utakmice na Mundijalu i čuti ekspertsku analizu onoga što nas čeka u drugoj polufinalnoj utakmici.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track