OGLASIO SE JOVAN, SRBIN KOJI DRŽI OMILJENU VIDINU KAFANU U UKRAJINI: Nastala je prava katastrofa! (VIDEO, FOTO)
Foto: AP/Facebook

zabrinut

OGLASIO SE JOVAN, SRBIN KOJI DRŽI OMILJENU VIDINU KAFANU U UKRAJINI: Nastala je prava katastrofa! (VIDEO, FOTO)

Mundijal 2018 -

Hrvatski defanzivac Domagoj Vida našao se u centru paženje zbog zanimljive video poruke koju je poslao nakon trijumfa nad Rusijom u polufinalu Svetskog prvenstva.

foto: Printscreen

Vidno pripit, sa pivskom flašom u ruci, i dalje slaveći uspeh na Mundijalu, pozdravio je Ukrajinu, zatim i "Beograd", srpsku kafanu u Kijevu, gde je očigledno provodio dosta vremena.

I Ivica Olić se pridružio pozdravima za "kafanu Beograd" i brata Jovana", koji je inače vlasnik ovog restorana.

"Ajmo, kafano, plaćam kad dođem. Slava Ukrajini, Beograd gori, "ajmo"… Kafana je moja sudbina, ona je mene sebi uzela… Brate maši, pozdravi kafanu Beograd u Kijevu, tamo smo palili. Jovane, brate, ljubi sve, ćao, pusa, bog ".

Gazda Jovan nije ni slutio kakvu će buru u medijima izazvati ova prijateljska poruka. On je u intervjuu za "Jutarnji list" otkrio da ne može da živi od pritiska ukrajinskih i ruskih medija.

foto: Fejsbuk

"Ma nemojte ništa da pišete. Vida je dao dva super gola, a sad je toliki pritisak na njega. Od prijateljskog pozdrava koji je uputio kao podršku svom fan klubu u Ukrajini, nastala je katastrofa. Ne mogu da živim od poziva čitave ruske i ukrajinske štampe. Veliki je to pritisak za sve. Pustite momke da dobiju još te dve utakmice do kraja, pa kad sve bude gotovo, onda možemo da pričamo o svemu. Nadam se samo da hrvatska reprezentacija ne vidi ni ruske novine ni televiziju i da će moći da igra na miru", rekao je Jovan dodavši:

"Sve se to otelo kontroli. U Ukrajini čak govore da će platiti i Vukojevićevu kaznu. Nije trebalo tako da bude. To je trebalo da bude snimak isključivo za Vidin fan klub, a ispalo je prava katastrofa, koja nikako ne ide u prilog hrvatskim fudbalerima. Treba ih pustiti na miru da pobede".

foto: Fejsbuk

Srpski ugostitelj nije želeo da priča o Vidinim posetama kafani dok je igrao za Dinamo iz Kijeva.

Inače, u restoranu "Beograd" jedu se najpoznatiji specijaliteti srpske kuhinje, pije se čuvena šljivovica i sluša se srpska narodna muzika.

Kurir sport/Jutarnji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track