EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Dušan Borković: Mislimo da će Francuzi lako da završe, ali Hrvati kad daju pun gas... (KURIR TV)
Foto: Printscreen

MUNDIJAL 2018

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Dušan Borković: Mislimo da će Francuzi lako da završe, ali Hrvati kad daju pun gas... (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Srpski automobilista Dušan Borković gost je emisije "Doživi prvenstvo", te smo sa njim prokomentarisali dešavanja na SP u Rusiji.

"Pratim SP, nisam veliki zaljubljenik u fudbal, niti se nešto razumem. Moj šampionat je paralelno sa SP, ali uspeo sam da pogledam dosta utakmica. Pratio sam Orlove i samo za njih navijao. Ne bih da komentarišem zbog čega nismo prošli dalje, ali su se momci svojski potrudili. Vidimo da je Hrvatska daleko dogurala, imamo sličan mentalitet, ali dobrim radom možemo i mi tako", rekao je Borković na početku razgovora.

"Mislimo da će Francuzi lako da završe, ali Hrvati su složni i daju 'pun gas' pa treba Francuska sve to da izdrži. Igraju korektno, a što se tiče navijanja, ja navijam samo za Srbiju", bio je jasan Borković.

foto: Printscreen

Svetski šampionat u Rusiji ulazi u završnicu, baš kao i emisija posvećena ovom fudbalskom turniru Doživi prvenstvo.

Ekskluzivni gost u studiju Kurira u TC Ušće je automobilista Dušan Borković.

Najbrži Srbin, koji se ove sezone s velikim uspehom takmiči u TCR Evropa šampionatu, prognoziraće šanse finalista Mundijala, ali i analizirati dosadašnji tok turnira u Rusiji.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track