VEROVALI ILI NE: Stadion na kome se igra finale nije rasprodat do poslednjeg mesta!
Foto: AP

ovo se nikada nije desilo

VEROVALI ILI NE: Stadion na kome se igra finale nije rasprodat do poslednjeg mesta!

Mundijal 2018 -

Neobično ili ne, tek ulaznice za finale Svetskog prvenstva još uvek se mogu naći u slobodnoj prodaji.

Manje od 24 časa do početka poslednje utakmice na 21. Svetskom prvenstvu u kojoj se sastaju Francuska i Hrvatska, ostalo je još oko 7.000 ulaznica.

Jedan od razloga za to je svakako činjenica da učesnici finalne utakmice nemaju u Rusiji ogroman broj navijača poput nekih drugih zemalja koje su imale više desetina hiljada pristalica.

Takođe, jedan od razloga zašto sve ulaznice nisu prodate su i engleski navijači. Naime, Englezi su masovno kupovali ulaznice za finalni meč od navijača reprezentacija koje su ranije ispale iz takmičenja (pre svih Nemaca i Brazilaca), a sada ih jednako masovno prodaju po internetu, čak i ispod cene.

Veruje se, međutim, da će na dan odigravanja utakmice sve ulaznice planuti i da će Lužnjiki, kapaciteta 78.011 mesta, biti ispunjen.

Ono što je zanimljivo svakakako jeste činjenica da su karte za utakmicu koja donosi srebrnu medalju još davno rasprodate.

- Kompanija Frikom, kao regionalni lider u prozvodnji sladoleda, dugi niz godina ulaže u sport i podstiče zdrav način života. Kompanija Frikom je odlučila da i ove godine podrži Fudbalski savez Srbije i da svoj doprinos u jačanju zdravog navijanja. Kompanija Frikom je osmislila i napravila "GOOL" koji je zvanični sladoled Fudbalskog saveza Srbije. -

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track