IVAN IVANOVIĆ PODIGAO NEZAPAMĆENU BURU: Poznati voditelj svim srcem uz Hrvate! Mnogi ga vređali, a evo ko ga je od Orlova podržao (VIDEO)
Foto: Printscreen

DIREKTNO IZ MOSKVE

IVAN IVANOVIĆ PODIGAO NEZAPAMĆENU BURU: Poznati voditelj svim srcem uz Hrvate! Mnogi ga vređali, a evo ko ga je od Orlova podržao (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Poznati srpski voditelj Ivan Ivanović trenutno je u Moskvi odakle je poslao poruku podrške Hrvatima pred finale Mundijala.

Na video snimku koji je podelio na društvenim mrežama Ivanović kaže:

"Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas posle utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u pič.. materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo. Odjeb... od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, pre svega. I za kraj, ako pobedite, izbegavajte one pesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala s*anja, to nam baš ne prija i nije u redu".

Ivanović je pored snimka napisao: Dilema razrešena! Srećno komšije.

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

Time je izazvao buru komentara. Mnogi su ga žestoko napali zbog podrške Hrvatima, ali su ga mnogi i pohvalili.

Dejan Stanković je oduševljen Ivanovićevom porukom, kao i Marko Grujić, koji je iz Liverpula prijatelj sa Goranom Lovrenom, ali i Luka Jović, koji je posebno sreću poželeo saigraču iz Ajntrahta Antu Rebiću.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track