Najnovije vesti

MESI UMALO DOBIO BATINE U SVLAČIONICI! Argentinski fudbaler otkrio šokantne detalje o najvećoj zvezdi Gaučosa: VREĐAO ME, BILO JE UŽASNO!
Foto: Reuters

skandal

MESI UMALO DOBIO BATINE U SVLAČIONICI! Argentinski fudbaler otkrio šokantne detalje o najvećoj zvezdi Gaučosa: VREĐAO ME, BILO JE UŽASNO!

Mundijal 2018

Bivši reprezentativac Argentine Nikolas Burdiso otkrio je šokantne detalje o najboljem fudbaleru Gaučosa - Lionelu Mesiju.

Argentina je na Mundijalu u Rusiji doživela pravi fijasko. Gaučosi su teškom mukom prošli grupnu fazu, a onda su odmah na startu eliminacija doživeli poraz od novog šampiona - selekcije Francuske.

 

Javnost za novi krah optužuje sada već bivšeg selektora Horhea Sampaolija, ali i najveću zvezdu Lionela Mesija. Od starta Mundijala bilo je jasno da je atmosfera u ekipi očajna i da se selektor ne pita ni za šta. 

 

Bivši reprezentativac Argentine Nikolas Burdiso otkrio je da Mesi voli da naređuje saigračima i da je 2011. godine on imao ozbiljan sukob sa zvezdom Barselone. 

 

Mesi je toliko preterao u naređivanju da je Burdiso hteo da ga prebije u svlačionici.

 

"Ljutio se i vređao me, pošto nikako nisam mogao da mu dodam loptu. Delovalo je zaista užasno na terenu. Prva stvar koju sam uradio je bila da ga sačekam u svlačionici, ali saigrači su znali šta će se desiti, pa su sprečili fizički kontakt. Mesi je snažna ličnost, ali i ja sam takav. Sve se dobro završilo, na kraju. Takve stvari se dešavaju", dodao je Burdiso.

 

Nakon sukoba sa Mesijem, Burdiso više nije pozivan u nacionalni tim.

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: