VALJAM SE OD SMEHA KOLIKO SAM SE VALJAO: Nejmar priznao da je sam sebi bio smešan na Mundijalu!
Foto: Reuters

Prizhavtio kritike Nejmar se našalio na svoj račun

VALJAM SE OD SMEHA KOLIKO SAM SE VALJAO: Nejmar priznao da je sam sebi bio smešan na Mundijalu!

Mundijal 2018 -

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar na društvenim mrežama postavio je snimak sa gomilom dece kako se valjaju na terenu i time se našalio na svoj račun i prihvatio krtitike da je u dosta navrata simulirao tokom Mundijala u Rusiji.

- Šalio sam se sa tim jer su se svi nakačili na tu priču. Prihvatam to kao dobru šalu i uopšte mi ne smeta - kazao je Nejmar za brazilske medije.

Nejmar prihvata odgvornost za velikih neupseh reprezentacije u Rusiji, i da mu je veoma teško palo ispadanje u osmini finala SP.

- Sa tugovanjem je gotovo. Imamo razloge da budemo tužni, ali i razloge da budemo srećni u životu. Ja biram da budem ovo drugo, samo tako mogu da idem napred.

Fudbaler PSŽ potvrdio je da ostaje u Parizu i sledeće godine i da nijednog trenutka nije razmišljao da napusti klub

- Ostajem. Imam ugovor u Pari Sen Žermenu u koji sam došao zbog izazova, novih stavri i ostvarenja nekih novih ciljeva. U mojoj glavi se ništa povodom toga nije promenilo od prošlog leta. Mediji stalno nešto spekulišu i pričaju. Dosadili su. Ali predsednik Al Kelaifi zna koliko sam privržen njemu, klubu i navijačima.

Nejmar se osvrnuo i na odlične igre Mbapea na SP, napominjući da izuzetno zna kvalitete francuskog reprezentativca.

- Mbape je fenomen! Strašan igrač. Znamo to već neko vreme. Treniram sa njim na dnevnoj bazi i vrlo sam svestan koliko kvaliteta ima taj momak. Drago mi je što je osvojio Svetsko prvenstvo - zaključio je Nejmar.

Okrenuo se PSŽ-u

Čast je biti u timu sa Bufonom

Brazilc nije zadovoljstvo što će u narednoj sezoni imati priliku da bude u istom timu gde će mu saigrač biti Đanluiđi Bufon, jedan od najboljih golmana svih vremena na svetu.

- Biće mi čast da delim svlačionicu sa golmanom kao što je Bufon. Zbog njegove karijere i karaktera. Ima dosta toga da nam ponudi. Nadam se da će nam njegovo iskustvo dosta pomoći u borbi za osvajanje Lige šampiona, kao i titule u Francuskoj - poručio je Nejmar.

kurir.rs / Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track