Ognjanovići su trošili vaš novac!

Komentar dana

Ognjanovići su trošili vaš novac!

Komentar dana -

Ognjanovićima je toliko pričano i pisano da na prvi pogled izgleda da je sve rečeno. Ipak, postoji jedno veliko „ali“! Oni uvek iznenade.

Pa i kad mi novinari pomislimo „e, sad je stvarno dosta“, pojavi se neko novo čudo, nova „boleština“, kao ona o kojoj smo poslednji put pisali.Da, jeste boleština da neko ko još nije sahranio ćerku jedinicu ode u „Epl“ i tamo kupi tehniku za 6.000 dolara, dok se njeno telo još nije ni ohladilo! Istina, ima toga da „ljudi na različite načine pokazuju bol, možda su tako bežali od stvarnosti“, što bi rekli neki naši čitaoci u komentarima na tekst.

Pa i da su, plačući u crnini, šopingovali po Hjustonu, narode, oni nisu trošili svoj novac (niti bi imali 10.000 dolara da puknu u dahu od pošteno zarađene prosečne plate u MUP gde rade), trošili su vaš novac! Novac koji je uplaćen za bolesno dete, a ne za njih.

Novac koji su dve godine odbijali da preusmere na drugu decu, iako su umirala jedno po jedno. Nemojte opravdavati i sažaljevati njih, a napadati nas novinare.

Osuđivati nas što „razapinjemo jadnu porodicu“, kako kvazimoralisti kažu. Ljudi, otvorite oči. Prevareni ste, a mi vam to otkrivamo.

Jadni su zbog nas, kako piše u mnogim komentarima. Da, jadni su jer su izgubili ćerku, ali najjadnija je mala Tijana, koja je nedužna umrla, a sad ne može ni da počiva u miru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track