MISTERIOZNA SMRT: Tinejdžera pronašli bez ijednog organa, telo mu napunili papirom?!
Foto: CNN

Očajni roditelji Kendrika Džonsona iz Amerike

MISTERIOZNA SMRT: Tinejdžera pronašli bez ijednog organa, telo mu napunili papirom?!

Planeta -
Pogrebno preduzeće obratilo se porodici nesrećnog mladića tvrdeći da je unutrašnjost leša bila prazna

LONDES - Američki tinejdžer Kendrik Džonson (17) umro je u najstrašnijim mukama, a njegovo telo pronađeno je zaglavljeno u strunjači, u sportskoj dvorani okruga Londes u kojoj je trenirao.

Njegova smrt zasad je misterija pošto obdukcija nije dala puno odgovora. Zaključeno je da je umro nesrećnim slučajem tako što mu je patika pala u urolanu strunjaču, on se nagnuo unutra da je dohvati i ostao zarobljen. Pošto je već bilo kasno uveče, njegovo zapomaganje niko nije čuo. Na kraju je umro tako što mu se krv slila u glavu, a kad je srce prestalo da mu kuca, krv se izlila kroz nos.

Međutim, njegovi roditelji ne veruju u zvaničnu priču pa su naručili nezavisnu istragu koja je utvrdila da je njegova smrt bila nasilna. Kada su se na osnovu tih rezultata kod suda izborili za novu istragu, očajne roditelje zatekao je drugi šok - u telu njihovog sina nije bilo nijednog organa, a telo mu je bilo punjeno papirom?!

Portparolka lokalne policije je potvrdila da su organi posle obdukcije vraćeni u telo, da je ono zatvoreno prema pravilima i poslato pogrebnicima kao i u desetini drugih slučajeva. Međutim, u pogrebnom preduzeću tvrde da u trenutku prijema u lešu nije bilo organa.

Njegovi roditelji kažu da su očajni jer su njihovog mrtvog sina tretirali kao da je kanta za smeće.

http://www.youtube.com/watch?v=bN-UKht59vY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja