DALA MU SEBE: Donirala mu bubreg, a posle se udala za njega

Ljubav pobeđuje

DALA MU SEBE: Donirala mu bubreg, a posle se udala za njega

Planeta -
Venčali su se nedavno 12. oktobra uz „Nudim ti moju ruku, moje srce i dušu jer znam da će biti sigurni sa tobom“ umesto onog standardnog „U zdravlju i u bolesti“
Kajl i Čelsi Kler su se upoznali 2009. Na sajmu automobila kada im je bilo 22 i 19 godina. Kajl je vodio dugu borbu u kojoj je tražio donatora koji bi mu spasao život, a lekari su mu govorili da ne gubi nadu. Međutim, Čelsi mu je ponudila svoj tog dana kada ga je upoznala u Indijani.
- Na kraju smo završili kao savršen spoj – rekla je ona.
Sve neuspešne donacije su pale u zaborav kada je Kajl uspešno operisan i kada je dobio bubreg od Čelsi. Čelsina majka, čiji je otac umro bez neophodne donacije koštane srži, rekla je svojoj ćerki:“Čelsi, ne možeš tek tako da odeš u tržni centar i da kupiš bubreg.“
Transplantaciju je gledala onlajn, a pre toga je pokušavala da odgovori ćerku od toga.
Međutim, nije uspela i sada Čelsin bubreg savršeno funkcioniše u Kajlu. Dok su zajedno bili na oporavku počeli su da se zaljubljuju.

Postoji veza između nas koju niko drugi, ako nije ovo uradio, neće upoznati – rekla je Čelsi (23).

Venčali su se nedavno 12. oktobra uz „Nudim ti moju ruku, moje srce i dušu jer znam da će biti sigurni sa tobom“ umesto onog standardnog „U zdravlju i u bolesti“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track