NIKUD BEZ ASTALA: Kim sto i fotelju iznosi i na livadu!

Voli komfor

NIKUD BEZ ASTALA: Kim sto i fotelju iznosi i na livadu!

Planeta -
Da je severnokorejskom lideru sto veoma bitan, pokazao je pre nekoliko meseci, kada je svojim podređenima davao uputstva sedeći za stolom u udobnoj fotelji, koja je za tu priliku postavio čak na livadu.

PJONGJANG – Severnokorejski mediji objavili su seriju fotografija svog vođe Kim Džon-una koji je nadzirao artiljerijsku vežbu svoje armije.

Kim je u pratnji visokih funkcionera sve posmatrao i javnosti još jednom pokazao da kada nekud ide sa sobom voli da ponese i radni sto i udobnu fotelju! Iako je mlađani lider posmatrao vežbe stojeći, on je iskoristio opremu koju je poneo sa sobom, pa je u pojednim trenucima vežbe sedeo u udobnoj fotelji.

Državna televizija objavila je snimke događaja, ali nisu precizirali kada i gde je vežba održana. Na snimku se vidi da je lider najizolovanije države na svetu bio vidno raspoložen.

Podsetimo, da je severnokorejskom lideru sto veoma bitan, pokazao je i pre nekoliko meseci, kada je svojim podređenima davao uputstva sedeći za stolom u udobnoj fotelji, koja je za tu priliku postavio čak na livadu.

http://www.youtube.com/watch?v=fafepCiznTw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track