PET NAJGORIH MAMURLUKA NA SVETU: Zbog alkohola ostao bez penisa

Skupo ih koštale burne noći

PET NAJGORIH MAMURLUKA NA SVETU: Zbog alkohola ostao bez penisa

Planeta -
Američki zabavni internet portal Oddee.com izdvojio nekoliko najbizarnijih situacija u kojima su se pojedinci našli nakon teškog pijanstva

VAŠINGTON - Neverovatno.Ljudi koji popiju previše alkohola uglavnom se probude s neprijatnim mamurlukom, koji ih u najgorem slučaju mori čitav dan. Međutim, postoji i nekolicina primera onih koji su posledice svog pijanstva osetili na mnogo teži način, a njih je izdvojio američki internet portal Oddee. com.Tako se dešava da se neko probudi s neznancem pored sebe, a neko pored pitona. Jedni se zadese na nepoznatom mestu, dok ima i onih koji shvate da su uleteli na farmu i pobili 70.000 kokošaka. Takođe, mnogima se dogodilo da u alkoholisanom stanju izgube telefon, ali ima i onih koji mogu da kažu da su izgubili nešto neuporedivo vrednije.

Osvanuo bez polnog organaČileanac Heraldo Ramos (64) iz grada Santjaga „izgubio“ je sopstveni penis nakon jedne burne noći ispunjene alkoholom. Njegove komšije su nakon prijavljenog incidenta rekle policiji da je nesrećnog Ramosa napao pas kada se mrtav pijan vraćao kući, ali on se toga uopšte ne seća. Kuče, ali ni penis, nikada nisu pronađeni, a ovaj čovek, koji će do kraja života morati da nosi kateter, zauvek će se sećati šta mu je donelo preterivanje s alkoholom.

Ne seća se da je zaklao 70.000 kokoškiAmerikanac Džošua Šelton (21) onesvestio se u jednom trenutku od alkohola, a kada se probudio, obavestili su ga da je ubio 70.000 pilića, čega on uopšte nije bio svestan. Naravno, mladić nije svaku životinju posebno ubio, već je bio toliko pijan da nije uspeo da napravi razliku između prekidača za svetlo i strujnog kola koje kontroliše hranu, vodu i temperaturu u tri ogromna kokošinjca, tako da je piliće usmrtio udar električnom energijom. Džošui je naplaćena kazna od 75.000 dolara za nanesenu štetu.

Devojka mu urezala svoje imeBritanac Vejn Robinson iz grada Blekpul iznenadio se kada se otreznio i shvatio da mu je Dominik Fišer, sa kojom je proveo noć, večno urezala skalpelom svoje ime na ruci. Pored toga, ona mu je potpuno iskasapila levo rame i urezala zvezdu na leđima. Devojka tvrdi da je „tetoviranje“ izvela uz Vejnov pristanak, a mladić je bio toliko pijan da tokom rezbarenja nije osećao nikakav bol.

Tetovirao penis s četiri testisaŠveđanin poznat samo po imenu Džoel (27) probudio se jednog jutra nakon što je popio pozamašnu količinu alkohola - sa 15 centimetara velikom tetovažom penisa na nozi. Pored toga, penis je nacrtan tako da ima četiri ogromna testisa. Na tetoviranje se odlučio prilikom kupovine brze hrane, gde je srećom (ili nesrećom) naišao na majstora tetoviranja, koji je sve obavio besplatno. Uprkos očigledno problematičnom crtežu, Džoel ne krivi mladića koji ga je istetovirao.

Probudio se s ogromnim pitonomBritanac Dvejn Metjuz iz Koventrija blizu Birmingema šokirao se kada je otkrio da je nakon pijane noći u stan doneo pitona teškog 14 kilograma, koji je pritom pokušao da udavi i pojede njegovog prijatelja. Naime, njegov cimer je mirno spavao, a zmijurina po imenu Brus pripremala se da ga proguta. Mladić je uhapšen kada je pokušao da proda životinju koju je, kako je kasnije saznao, uzeo od jednog Roma. Inače, ona je ranije bila ukradena od izvesnog Dejvida Čansa, pa je Metjuz zbog tog prestupa odslužio zatvorsku kaznu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track