MISTERIOZNA SMRT: Britanac otvorio Pandorinu kutiju i umro
Foto: Wikipedia

Lekari u čudu

MISTERIOZNA SMRT: Britanac otvorio Pandorinu kutiju i umro

Planeta -
Obdukcionim nalazom utvrđeno je da u telu Džejsona Ajrija (37) nije bilo nikakvih opijata i da je njegovo srce prestalo da kuca izazivajući otkazivanje svih organa. Ipak, uzrok koji je doveo do zaustavljanja srca nije bilo moguće utvrditi

KARLAJL - Misterija okružuje smrt Džejsona Ajrija (37) kome je srce stalo nakon što je, u kući svojih roditelja, otvorio kutijicu na kojoj je crvenim slovima pisalo "Pandorina kutija".

Džejsonovo beživotno telo, maja meseca, pronašli su njegovi roditelji u svojoj spavaćoj sobi, a pored njega je stajala zlokobna kutija u kojoj se nalazio neotvoreni paketić marihuane.

Međutim, obdukcionim nalazom utvrđeno je da u Džejsonovom telu nije bilo nikakvih opijata i da je njegovo srce prestalo da kuca izazivajući otkazivanje svih organa. Ipak, uzrok koji je doveo do zaustavljanja srca nije bilo moguće utvrditi.

Inače, "Pandorina kutija" je artefakt iz grčke mitologije, a prema predanju, u njoj su se nalazila sva zla ovog sveta.

Denis Ajri (64), otac preminulog Džejsona, ispričao je da je njegov sin kobnog dana bio u dobrom raspoloženju.

"Bio je sasvim normalan. Mislim da je uživao u povratku u svoj rodni dom. Baš se vratio iz kupovine i otišao je na sprat kako bi se presvukao".

Ipak, Džejsonova majka Ana (69) se zabrinula nakon što njen sin dugo vremena nije sišao. Popela se do svoje spavaće sobe i pronašla sina bez svesti, a zatim pozvala muža u pomoć.

"Pokušao sam da ga pridignem. Košulja mu je bila lepljiva, a lice mu je poplavelo i mogao sam da osetim slab puls na njegovom vratu", kaže Denis.

Lekari Hitne pomoći pokušali su da ožive Džejsona, ali on nije povratio svest i preminuo je dva dana kasnije u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track