HAOS: Hrvati finansiraju gej priručnik pod nazivom "Igrice s guzom"

Građani protestuju

HAOS: Hrvati finansiraju gej priručnik pod nazivom "Igrice s guzom"

Planeta -
Ministarstvo zdravlja naših suseda godinama podržava štampanje materijala koji je namenjen muškoj gej populaciji i posebnim pravilima upražnjavanja seksualnih odnosa

ZAGREB - Burne reakcije.Hrvatsko ministarstvo zdravlja već nekoliko godina podržava štampanje priručnika po imenu „Igrice s guzom“, organizacije Iskorak - Centra za prava rodnih i seksualnih manjina, a koji je namenjen muškoj gej populaciji i pravilima seksualnih odnosa u takvoj zajednici. U njemu je detaljno objašnjeno kako muškarci homoseksualnog opredeljenja mogu da imaju analni seks, o čemu najbolje govori podnaslov izdanja: „Od lizanja, fistanja i igračaka, kako se igrati s guzom bez povreda“.U priručniku se nalaze ilustracije s lutkama koje prikazuju seksualne poze. Na sajtu Iskoraka pored priručnika stoji: „Ovde ćeš naći sve ono što ti niko nije objasnio u školi!“, a zatim sledi i sadržaj s temama poput anatomije pozadine muškarca, kako sve može da se upotrebi voće, opis blagodeti analnog seksa i još mnogo toga.Priručnik izaziva veliko negodovanje hrvatske javnosti još od 2010. U najnovijem tekstu autor Z. K. na sajtu dnevno.hr ističe da vlast spornim priručnikom i slikovnicom „Sve je to porodica“, u kojem se navodi sve o homoseksualnim zajednicama, nastoji da uruši porodicu.- Sve to je nastalo u potpunoj tajnosti, a u tišini se guraju pod edukativne materijale kako bi uništili tradicionalne vrednosti. Kad uništite porodicu, uništili ste sigurnost i mogućnost napretka čitavog društva. Cilj ove slikovnice nije ništa drugo nego uzdrmati sigurnost deteta u sve što mu je do sada bilo normalno - istakao je Z. K.

Edukacija...Ilustracije iz slikovnice „Sve je to porodica“
Edukacija...Ilustracije iz slikovnice „Sve je to porodica“

ReferendumBORBA PROTIV ISTOPOLNOG BRAKAU Hrvatskoj će se 1. decembra održati referendum „U ime porodice“, koji se bori za to da se u Ustav unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca. Oni koji podržavaju tu inicijativu tvrde da se bore protiv gej propagande, dok u isto vreme prete svim Hrvatima da će, ukoliko ne podrže njihov predlog, postati društvo bez porodice i sigurnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track