RAZVRATNIK: Toni Bler Mardoku rasturio treći brak!
Foto: Rojter

Bivši britanski premijer zaratio s biznismenom zbog žene

RAZVRATNIK: Toni Bler Mardoku rasturio treći brak!

Planeta -
Rupert Mardok odbija da razgovara s nekadašnjim prijateljem Tonijem Blerom zbog njegove navodne tajne veze s tajkunovom bivšom ženom Vendi Deng

LONDON - Kraj prijateljstva.Prijateljstvo između američkog tajkuna Ruperta Mardoka (82) i bivšeg britanskog premijera Tonija Blera (60) okončano je zbog navoda da se Bler sastajao s njegovom odskora bivšom ženom Vendi Deng (44). Skandalozna priča o ljubavnoj aferi bivšeg premijera, i to sa ženom dugogodišnjeg prijatelja, šokirala je Britance uprkos tome što izvori bliski Bleru poriču da je to istina.- Ako mislite da je Rupert okončao svoj brak i dugovečno prijateljstvo bez nekog opravdanja, veoma se varate. On je bio temeljan i oprezan. Brak Ruperta i Vendi je već bio loš, a umešanost Blera u čitavu priču nije nimalo pomogla - rekao je neimenovani Mardokov prijatelj.Tajni sastanciAmerički tajkun australijskog porekla odbija da razgovara s Blerom još od kada je podneo zahtev za razvod sa svojom gotovo duplo mlađom ženom iz Japana. Britanski mediji pišu da je osoblje gospodina Mardoka u njegovom stanu u Kaliforniji nekoliko puta svedočilo tome da Toni Bler i tadašnja gospođa Mardok provode veče zajedno, bez znanja domaćina. Par je navodno nekoliko puta viđen i u Mardokovoj rezidenciji u Los Anđelesu, a imao je nekoliko sastanaka i u Njujorku i Londonu.Oprez medijaBritanski mediji ipak naglašavaju da susreti o kojima pišu ne ukazuju na neprimereno ponašanje njihovog bivšeg premijera. Inače, raskol među prijateljima traje još od juna, kad je gospodin Rupert podneo zahtev za razvod. Čitav proces je okončan na sudu prošle nedelje, a Mardok još uvek odbija svaki poziv nekadašnjeg prijatelja.

Žena koja je upropastila prijateljstvo... Vendi Deng
Žena koja je upropastila prijateljstvo... Vendi Deng

PoricanjePRIJATELJI BRANE BLERAUprkos tome što je biznismen Rupert Mardok ubeđen da njegov prijatelj Toni Bler i bivša žena Vendi Deng nisu imali samo drugarski odnos, Blerovi prijatelji to su nekoliko puta opovrgli:- Rupert Mardok pušta u javnost ove besmislene priče o Vendi i Toniju. To su samo blebetanja jednog tužnog starca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track