DŽONG UN SE GROZI I OCA: Ubio teču zbog razvrata i podvođenja devojaka!

Nemilosrdni vođa Severne Koreje

DŽONG UN SE GROZI I OCA: Ubio teču zbog razvrata i podvođenja devojaka!

Planeta -
Za vreme Kim Džong Ila, teča Džang Song Tek bi organizovao "audiciju" za devojke gde bi one pokazivale svoje talente. Mnoge od njih, među kojima i maloletnice, bile su prinuđene da spavaju sa njim

Kenji Fudžimoto, bivši porodični kuvar severnokorejskoga vođe, medijima je otkrio da je Džang Song Teka, teča kojeg je lider Kim Džong Un u decembru likvidirao, podvodio mlade žene pokojnom Kim Džong-ilu, ocu sadašnjeg vođe Kim Džong Una.Fudžimoto veruje da je Kim svog teču ubio upravo zbog ljubavi prema mladim ženama i zbog toga što ih je podvodio njegovom ocu. Kako kaže, Tek je znao da podvodi i maloletne devojke od kojih su neke imale samo 15 godina, piše londonski Telegraf. Njegova uloga je bila, tvrdi Fudžimoto, nešto poput 'agenta' koji pronalazi talente za nekakav talent šou.

Unov otac: Kim Džong Il
Unov otac: Kim Džong Il

- Za vreme Kim Džong Ila, on bi organizovao "audiciju" za devojke gde bi one pokazivale svoje talente. Ako su bile pevačice, pevale bi, a audicije za plesače su se posebno održavale - ispričao je Fudžimoto.Ipak, da bi žene uopšte došle na audiciju, morale su prethodno da provedu noć s Džang Song Tekom, iako je on bio oženjen za Kim Kjong Hui, tetku Kim Džong Una.- Kim najviše mrzi takve stvari. Njegov deda Kim Il Sung je činio slične stvari. Njegov otac je, takođe, imao istoriju sa ženama. Dakle, nakon njih je hteo da dokaže da je on drugačiji i da će iskoreniti takvu praksu - kazao je Fudžimoto. - Teča Džang Song Tek imao je odnose s više žena. Vrhovni zapovednik mu to ne može oprostiti pa ga je pogubio - dodao je.

Teču Džabg Song Teka isključuju sa sednice
Teču Džabg Song Teka isključuju sa sednice

Dr. Adam Katkart, profesor na Univerzitetu u Lidsu koji redovno prati situaciju u Severnoj Koreji, dovodi u pitanje sve što je Fudžimoto ispričao. Naime, Katkart smatra da je mala verojatnost da je Kim Džong-un tako moralno postupio s obzirom na njegove susrete s bivšom NBA zvezdom Denisom Rodmanom."Dakle, mladi vođa ne želi da ga vide kao hedonistu kakav je bio njegov otac, a onda primi Rodmana i s njim se provodi", kazao je profesor.Inače, Fudžimoto je suši majstor koji je radio za Kimovu porodicu između 1989. i 2001. godine kada je pobegao iz Severne Koreje. Od tada je u nekoliko intervjua otkrio detalje iz života severnokorejskog vođe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track