ISPOVEST STANARKE UKLETE KUĆE: Decu mi je zaposeo đavo, lebde i šetaju po zidovima
Foto: Dejli Mejl

Ni egzorcizam im nije pomogao

ISPOVEST STANARKE UKLETE KUĆE: Decu mi je zaposeo đavo, lebde i šetaju po zidovima

Planeta -
Ubrzo po preseljenju porodica je počela da čuje korake u podrumu i viđa mokre otiske u dnevnoj sobi...

GERI, INDIJANA - Amerikanka Latoja Amons (Latoya Ammons) (32) preselila se s majkom i troje dece u kuću u mestu Geri u državi Indijana 2011. godine.

Ubrzo po preseljenju porodica je počela da čuje korake u podrumu i viđa mokre otiske u dnevnoj sobi, a usred zime kuća im je bila puna muva.

Međutim, pravi horor počeo je 10. marta 2012. godine - u goste su im došli prijatelji koji su nedavno izgubili člana porodice. Latoja je u jednom trenutku otišla da proveri 12-godišnju ćerku i prestravila se. Devojčica je bila bez svesti i lebdela je iznad kreveta posle, a Latoja je u šoku i vrišteći strčala u prizemlje. Prestravljena se vratila na sprat i molila se s prijateljima dok se devojčica nije spustila.

Latoja je ispričala da su vremenom svi postali posednuti - oči su im postale ispupčene, zlobno su se smejali i glasovi su im postali strašno duboki. Jedan od sveštenika Katoličke crkve više puta je i zvanično izveo egzorcizam međutim ništa nije pomoglo.

Očajna porodica kontaktirala je i vidovnjake koji su potvrdili da je kuću opselo 200 demona. Mlađi dečak znao je satima da sedi u ormaru i priča sa dečakom kog niko drugi nije mogao da vidi. U slučaj se uključila policija, a policajci koji su nadgledali kuću potvrdili su da je posednuta i niko od njih nije želeo tu da prenoći.

Američko bolničko osoblje šokirano je gledalo devetogodišnjeg dečaka kako unazad hoda po zidu kuće. Socijalna radnica jednom prilikom je s policajcima ušla u kuću koju su fotografisali i snimali, a kasnije kada su pregledali fotografije, na njima su se videla lica kao u magli.

Psihijatri su pregledali majku Latoju i potvrdili da nema nikakvih psihičkih oboljenja, a problemi su prestali kada su glavom bez obzira pobegli iz kuće.

Prikaza na prozoru kuće (Foto: Daily mail)
Prikaza na prozoru kuće (Foto: Daily mail)

Latoja Amons (Foto: Facebook)
Latoja Amons (Foto: Facebook)

http://www.youtube.com/watch?v=kphXy37MGBo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track