ČUDO OD ČOVEKA: Odbio napad ajkule, sam zašio ranu, pa otišao na piće
Foto: Thinksotck

Neustrašiv

ČUDO OD ČOVEKA: Odbio napad ajkule, sam zašio ranu, pa otišao na piće

Planeta -
Prokletstvo, pomislio sam, sada moram naći način kako da tu stvar skinem sa noge. Već sam imao nož u ruci i počeo sam da je ubadam. Nisam siguran koliko sam bio precizan ali me je pustila, ispričao je Džejms Grant (24)

KOLAK BEJ - Lekara Džejmsa Granta (24), prilikom podvodnog ribolova napala je i ugrizla ajkula. Međutim, on je potegao nož i uspeo da se odbrani od nemani.

Ipak, ovo mu nije bilo dovoljno uzbuđenja pa je došao do obale, sam sebi zašio ranu, a zatim odtišao na pivo do obližnjeg paba.

Grant se nalazio u vodi dubine oko dva metra,kada je osetio udarac u nogu. Isprva je pomislio da to samo njegov prijatelj zbija šalu.

"Pogledao sam iza sebe kako bih video o čemu se radi i šokirao se", priča Grant, i dodaje da ajkulu nije dobro video, ali da mu se čini kako su njene vilice imale oko 20 centimetara u širinu.

Ipak, nije osetio strah.

"Prokletstvo, pomislio sam, sada moram naći način kako da tu stvar skinem sa noge. Već sam imao nož u ruci i počeo sam da je ubadam. Nisam siguran koliko sam bio precizan ali me je pustila".

Grant je zatim brzo pobegao do stena na obali gde je skinuo ronilačko odelo i zašio ranu veličine oko pet centimetara, koristeći pribor za prvu pomoć iz kola.

Nakon stresnog događaja, on je sa svojim prijateljem otišao do paba, a tek nakon što se smirio, otišao je do bolnice."Bilo bi super da sam uspeo da ubijem ajkulu jer je u obližnjoj taverni bilo organizovano takmičenje pecaroša", našalio se Grant.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track