PROBAO TATINU RAKIJU: Dečak (4) iz Tuzle primljen u dom zdravlja sa 2,8 promila alkohola u krvi!

Ne znaju koliko je popio

PROBAO TATINU RAKIJU: Dečak (4) iz Tuzle primljen u dom zdravlja sa 2,8 promila alkohola u krvi!

Planeta -
Tokom prijema dečak nije mogao normalno da hoda i priča, ali se posle brzog i profesionalnog medicinskog tretmana, njegovo stanje popravilo, pa je ubrzo pušten kući

TUZLA - U Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla dovezen je četvorogodišnji dečak iz ovog grada, koji je imao čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Dečaka su, kako je rečeno u toj zdravstvenoj ustanovi, u alkoholisanom stanju dovezli njegovi roditelji.

Tokom prijema dečak nije mogao normalno da hoda i priča, ali se posle brzog i profesionalnog medicinskog tretmana, njegovo stanje popravilo, pa je ubrzo pušten kući.

Njegov otac je, naime, imao više litara rakije uskladištene u podrumu, dečak je video kako otac pije rakiju i odakle je donosi, pa je u subotu najverovatnije otišao u podrum. Nije poznato koliko je rakije popio, niti koliko je dugo konzumirao ovo piće, a da je dete pijano, primetila je njegova majka kada ga je pozvala u kuću.

Prema nekim podacima, jako pijanstvo je kada čovek ima više od 2,5 promila alkohola u krvi, kao što je imao i ovaj dečak. Da bi osoba bila u tom stanju, potrebno je da popije dva litra vina ili četiri do pet decilitara žestokog pića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja