PROŠETALA SARAJEVOM: Ketrin Ešton na Baščaršiji jela ćevape i pazarila u zlatari!
Foto: Klix.ba

Iskoristila sunčano vreme

PROŠETALA SARAJEVOM: Ketrin Ešton na Baščaršiji jela ćevape i pazarila u zlatari!

Planeta -
Visoka predstavnica Evropske unije Ketrin Ešton je u pratnji specijalnog izaslanika Delegacije Evropske unije u BiH Petera Sorensena iskoristila pauzu u zvaničnim razgovorima i prošetala Baščaršijom i uživala u čuvenom sarajevskom specijalitetu i završila u zlatari

SARAJEVO- Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnju politiku i bezbednost Ketrin Ešton je u pratnji specijalnog izaslanika Delegacije Evropske unije u BiH Petera Sorensena prošetala delom Baščaršije u Sarajevu.

Ešton i Sorensen su nakon obilaska sarajevske Većnice, koja je u poslednjoj fazi obnove, prošetali Baščaršijom gde su seli na ručak u jednu poznatu ćevabdžinicu.

Ešton je posetila i jednu sarajevsku zlataru, gde se zadržala nešto duže.

Tako su visoki funkcioneri iskoristili priliku da se, osim službenog dela posete glavnog gradu BiH, upoznaju i s procesom obnove radova na Većnici te da uživaju u čuvenom sarajevskom specijalitetu.

Nakon kratkog predaha, koji je Ešton iskoristila da napravi nekoliko fotografija mobilnim telefonom sa terase Većnice, slede novi službeni sastanci sve do obraćanja medijima koje je zakazano za 16 časova u zgradi Delegacije Evropske unije u Sarajevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track