U mrtvog Bin Ladena ispaljeno na stotine hitaca
Foto: AP

Procurile informacije

U mrtvog Bin Ladena ispaljeno na stotine hitaca

Planeta -
To je razlog zbog kojeg fotografije ubijenog lidera Al Kaide nikada nisu objavljene u javnosti. U prvim izveštajima objavljeno je da je Bin Laden ubijen sa dva hica

ABOTABAD - Američke specijalne snage koje su izvršile upad u kompleks u pakistanskom gradu Abotabadu ispalile su više stotina metaka u mrtvo telo Osame bin Ladena, navodi se u novim izveštajima.

Prema pisanju internet stranice "SOFREP", koja se bavi operacijama američkih specijalnih snaga, to je razlog zbog kojeg fotografije ubijenog lidera Al kaide nikada nisu objavljene u javnosti. U prvim izveštajima objavljeno je da je Bin Laden ubijen sa dva hica. Met Bisonet, član američkih specijalnih snaga "Foke", koje su učestvovale u napadu, napisao je da su on i njegove kolege ispalili "nekoliko metaka" u Bin Ladena, kako bi bili sigurni da je mrtav. Međutim, neimenovani izvori iz specijalnih snaga tvrde da je pucanje u mrtvog lidera Al kaide bilo mnogo neumjerenije i da je, prema najkonzervativnijoj pretpostavci, u Bin Ladena ispaljeno nekoliko stotina hitaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track