AVION PRINUDNO SLETEO: Putnik od pilotske kabine mislio da je toalet!
Foto: Reuters

Drama u Indoneziji

AVION PRINUDNO SLETEO: Putnik od pilotske kabine mislio da je toalet!

Planeta -
Indonežanska policija saopštila je da je putnik Met Kristofer Lokli bio u depresivnom stanju jer mu je supruga nestala i zbog toga je krenuo u zemlju da je traži

Prinudno sletanje jer je putnik želeo u toalet

DŽAKARTA - Putnik australijskog putničkog aviona, koji je juče zbog njega prinudno sleteo na Bali, izjavio je danas da nije bio pijan i da je pokušao da uđe u pilotsku kabinu misleći da su to vrata za avionski toalet.

Indonežanska policija saopštila je da je putnik Met Kristofer Lokli bio u depresivnom stanju jer mu je supruga Indonežanka nestala i zbog toga je krenuo u zemlju da je traži. Vlasti su u prvom trenutku saopštile da je putnik bio pijan i da je pokušao otmicu, jer je uporno kucao na vrata pilotske kabine, zapravo misleći da je toalet.

Lokli je posle sletanja uhapšen i potom prebačen u bolnicu zbog iscrpljenosti. On je demantovao da je pio alkohol već je rekao da je uzeo šest tableta protiv bolova i limenku koka kole.

Lokliju (28) preti zatvor od dve godine i kazna od 43.000 dolara zbog tog incidenta. Australijski putnički avion kompanije "Virdžin Blu" iz Brizbejna je leteo u Džakartu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja