ADMINISTRATIVNA SEKRETARICA SEKRETARICE: Ovo radno mesto zaista postoji!
Foto: Shutterstock

Kao priča iz Alan Forda

ADMINISTRATIVNA SEKRETARICA SEKRETARICE: Ovo radno mesto zaista postoji!

Planeta -
Činjenica je da je sekretarica Županije u rangu načelnika, a svi načelnici imaju svoje sekretarice, rekao je portparol Županije Davor Pavić

SPLIT - Iako bi primer iz Splita, o kome pišu hrvatski mediji, mnoge mogao da podseti na neku tragikomičnu epizodu Alana Forda, priča nije izmišljena.

U zgradi Splitsko-dalmatinske županije, naime, postoji osoba čije radno mesto nosi naziv "administrativna sekretarica sekretarice Županije".

"Dopuštam mogućnost da je opis posla pomalo nezgrapan, ali činjenica je da je sekretarica Županije u rangu načelnika, a svi načelnici imaju svoje sekretarice. Obim posla sekretarice Županije uključuje pripremu županijskih sednica, pripremu svih materijala i još obveza zbog kojih je takođe neophodno radno mesto administrativne sekretarice (koja se bavi daktilo-poslovima i svim drugim sekretarskim poslovima), ali i pomoćnika sekretarice Županije. Uostalom, ako sekretar Sabora može imati sekretaricu, nema razloga da isto ne bude i u Županiji", rekao je portparol Županije Davor Pavić.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track